Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce nu suportă zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea trebuie să fie cu măsură şi atunci doar când vrea el"

Ce nu suportă zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea trebuie să fie cu măsură şi atunci doar când vrea el"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce nu suportă cei 12 nativii din zodiac.

Ce nu suportă zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea trebuie să fie cu măsură şi atunci doar când vrea el"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2022   •   20:35

Fiecare zodie vine cu modul ei de a se prezenta. Fiecare zodie vrea ceva. 

Ce nu suportă zodia Berbec, cu Mihai Voropchievici

Berbecul e mereu în activitate. Se duce şi la bârfă. El nu suportă lenea. Au un program bine stabilit şi îl respectă. Nu sunt cei care dorm pe ei. El munceşte constant. Sunt oameni care agonisesc. Te taxează. 

Ce nu suportă zodia Taur, cu Mihai Voropchievici

Orice schimbare care intervine în rutină este detestată. Nu vrea să fie scos din rutină. Nu simt nevoia schimbărilor în viaţa lor. Sunt consecvenţi. E mulţumit cu ceea ce are. Are nevoie şi de un grup constant de prieteni. Devin irascibili când apare ceva neprevăzut.

Ce nu suportă zodia Gemeni, cu Mihai Voropchievici

Sunt activi din toate punctele de vedere. Toată ziua fac ceva. Dacă se uită la un serial, îţi face apoi altul. Fiind firi vesele, nu iubesc plictiseala. Sunt activi şi vor face în permanenţă ceva pentru a nu avea momente de plictiseală. 

Ce nu suportă zodia Rac, cu Mihai Voropchievici

Familia şi locuinţa sunt prioritare. Dacă le strici intimitatea, nu e bine. Ei au nevoie de spaţiul lor. Dacă vii ca un intrus şi te bagi în viaţa unui Rac, nu e bine. Să nu stai prea mult în casa unui Rac. Pot fi foarte ospitalieri, dar şi foarte acizi. 

Ce nu suportă zodia Leu, cu Mihai Voropchievici

Dacă vrei să îmbolnăveşti un Leu, te duci şi te uiţi la el şi nu îi spui nimic. Nu suportă tăcerea. El vrea viaţă şi armonie. Vrea atenţie. Sunt foarte curajoşi. 

Ce nu suportă zodia Fecioară, cu Mihai Voropchievici

Fecioara, pe cât e de bună şi răbdătoare, trebuie să fie înconjurată de oameni plăcuţi. Vrea să aibă oameni alături binecrescuți. Nu îi plac oamenii răutăcioşi. Nu îi acceptă. Le întoarce spatele. 

Ce nu suportă zodia Balanţă, cu Mihai Voropchievici

Balanţele sunt cele mai critice atunci când găsesc persoane lipsite de competenţă. Sunt critici. Preferă să muncească pentru a-i arăta şi altuia. Sunt foarte organizaţi şi asta cer şi ei. Au sete de cunoaştere.

Ce nu suportă zodia Scorpion, cu Mihai Voropchievici

Scorpionii nu suportă minciuna. Îi pune pe mincinoşi la respect. Îi simte. O taie din scurt. A pus semnul crucii şi gata. Nu suportă minciunile şi consideră arma cea mai bună ca fiind sinceritatea.

Ce nu suportă zodia Săgetător, cu Mihai Voropchievici

Săgetătorii nu acceptă rutina. Ca şi Berbecul. Vor acţiune. Dacă vrei să distrugi un Săgetător bagă-l într-un birou şi dă-i muncă de rutină. Iubesc aventura şi doresc să descopere lucruri noi. Nu pot sta locului. Caută în permanentă. Devin nervoşi dacă intervine rutina.

Ce nu suportă zodia Capricorn, cu Mihai Voropchievici

Capricornii se disting de toate zodiile. Nu suportă lipicioşii. Cei care vin cu linguşeli. Sunt foarte duri. Nu au nevoie de oamenii care oferă prea multă atenţie. Dragostea trebuie să fie cu măsură, şi atunci doar când vrea el. El e dispus la muncă. Nu are timp de dragoste.

Ce nu suportă zodia Vărsător, cu Mihai Voropchievici

Ăștia sunt de multe ori utopici, dar foarte inteligenţi. Ce nu poate accepta un Vărsător? Un ignorant. Unul care îl sâcâie. Nu suportă ignoranţa. Ar fi cele mai calme persoane din lume, dacă nu ar avea în faţa lor un provocator.

Ce nu suportă zodia Peşti, cu Mihai Voropchievici

Vrei să strici o prietenie cu un Peşte? Critică-l! El vede totul într-o critică. E pe post de a ataca. Dacă l-ai criticat, s-a terminat.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close