Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce zodii te ajută să-ți depășești datoriile karmice, cu Mihai Voropchievici: "Dacă nu o faci, rămâi corigent"

Ce zodii te ajută să-ți depășești datoriile karmice, cu Mihai Voropchievici: "Dacă nu o faci, rămâi corigent"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt datoriile karmice în funcție de semnul zodiacal, dar și care sunt zodiile care ne ajută să le depășim și să ne învățăm lecțiile.

Ce zodii te ajută să-ți depășești datoriile karmice, cu Mihai Voropchievici: "Dacă nu o faci, rămâi corigent"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2021   •   19:48

"Facem horoscopul triburilor de suflete. Fiecare, într-o viață anterioară, a făcut ceva. Dar poate că n-a făcut ceea ce trebuia, iar acum, în viața actuală, trebuie să facă reversul. 

Că dacă nu-l faci, rămâi corigent și Șefu vine și zice să mai stai să vezi ce fac alții, și te mai ține încă 100 de ani. Nu te reîncarnezi de pe azi pe mâine. Numai sinucigașii se reîncarnează de pe o zi pe alta. Ei au altă datorie, pentru că au luat ceea ce n-au putut să dea.

Datorii karmice pentru Berbec, cu Mihai Voropchievici

În această viață, sufletul de Berbec încearcă și reușește să găsească echilibrul între datorie și libertate, între supunere și independență, dar și între diplomație și prea multă deschidere. Pentru că au fost niște suflete supuse, au preluat sarcinile dispuse de alții. Au lăsat de la ei ca să fie bine. Acum, trebuie să aibă curaj. În tribul lor de suflete, există două zodii care îi ajută. Capricornul și Balanța. Capricornul îl învață ce este ordinea, în timp ce Balanța, diplomația. 

Datorii karmice pentru Taur, cu Mihai Voropchievici

Taurul vrea prosperitate, bani. Acum, trebuie să se bucure de viață. Să se răsfețe și tocmai de aceea, este foarte greu să cucerești o Tăuriță. Trebuie să-i înțelegem că trebuie să ducă o viață de bunăstare și să găsească un echilibru. Sufletele pereche care-i ajută pe acești nativi sunt Leul și Vărsătorul.

Datorii karmice pentru Gemeni, cu Mihai Voropchievici

Gemenii, în alte vieții, au fost probabil persoane pusnice. Acum, trebuie să învețe să fie sociabili și să se bucure de viață. Să se bucure de alți oameni. Datoria lor karmică este să descopere plăcerile vieții, dar să rămână în echilibru. Zodiile care îl ajută în această viață sunt Fecioara și Scorpionul. 

Datorii karmice pentru Rac, cu Mihai Voropchievici

Racul este o zodie care este legată de casă, de familie. Într-o viață anterioară au fost depărtate de familie sau au fost marginalizați. Erau robii muncii, fără să aibă posibilități să-și vadă copiii, rudele. Acum, trebuie să înțeleagă că trebuie să se bucure de familie și de rudele pe care le au. Dacă nu au cuibul lor, nu sunt împliniți Cei care-i ajută nu pot fi decât Săgetătorul și Capricornul. 

Datorii karmice pentru Leu, cu Mihai Voropchievici

Leii, în viețile lor anterioare, s-au dedicat prea mult altor persoane. Au fost altruiste și au trăit într-un mediu mai restrâns, ba chiar au fost sclavi. Datoria lor karmică este să fie mai egoiști și să se respecte mai mult pe ei înșiși. Dacă nu se respectă pe ei, ceilalți nu o vor face. Îi vor fi alături Taurul și Fecioara.

Datorii karmice pentru Fecioară, cu Mihai Voropchievici

Fecioarele trebuie să facă ordine în viața lor. Sunt firi foarte inteligente și bine organizate. Au trăit foarte mult la voia întâmplării, în viața lor anterioară. Se întorc acum la mila naturii. Vor fi ajutate de către Gemeni și Lei, pentru a-și învăța lecțiie în viață.

Datorii karmice pentru Balanță, cu Mihai Voropchievici

Au datorii karmice destul de grele. Foate multe dintre ele legate de regăsirea spirituală, fie de binele pe care trebuie să-l lase în lume. Vor trebui să devină un picuț mai egoiști și să-și dorească și ei puțină putere. Vor fi ajutați de către Berbec și Vărsător.

Datorii karmice pentru Scorpion, cu Mihai Voropchievici

Sunt misterioși și atenți la viața lor privată. Au fost suflete care au dat de gol chiar și cele mai tainice secrete. Erau turnători, bârfitori sau spioni în viața lor anterioară. Datoria lor karmică este să învețe să respect mai mult intimitatea lor, dar și a celor din jur. Sunt ajutați în această viață de către Gemeni și Pești.

Datorii karmice pentru Săgetător, cu Mihai Voropchievici

Datoriile lor karmice sunt foarte complicate. În viața lor anterioară au fost neserioși și nimeni nu se putea baza pe ei. Familia nu conta pentru ei. Se spune că acum trebuie să devină suflete puternice și de încredere. Să-și facă foarte mulți prieteni și să călătorească foarte mult. Nativii acestei zodii vor fi ajutați de Pești și Capricorn.

Datorii karmice pentru Capricorn, cu Mihai Voropchievici

În viața lor anterioară, Capricornii erau niște suflete delăsătoare și nu aveau nimic de făcut. Când dădeau de greu, se văitau. În această viață, nu lasă lucrurile neterminate. Acum, au puterea să răzbată singuri. Vor fi sprijiniți de Rac și Berbec.

Datorii karmice pentru Vărsător, cu Mihai Voropchievici

Nu au fost deloc atenți la suferințele celorlalți. Au fost plini de suferință, așa cum este sufletul unui sclav. În viața aceasta, Vărsătorii s-au născut cu un intelect senzațional. Au puterea de a-i mobiliza pe alți în acțiuni caritabile, pentru a aduce binele în lume. Această zodie va fi sprijinită de către Balanță și Rac.

Datorii karmice pentru Pești, cu Mihai Voropchievici

În alte vieți, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane. Nu empatizau, erau retrași. Erau axați doar pe valorile materiale. Acum, roata se întoarce. Peștii se pot confrunta cu provocări materiale și să ajungă cu greu unde își doresc. Când vor înțelege că trebuie să echilibreze balanța, abia atunci vor avea de câștigat. Trebuie să-și protejeze familia de răutățile oamenilor. Vor fi ajutați de către Scorpion și Săgetător.

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close