Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care previne parodontoza şi se prepară simplu. Lidia Fecioru: "Picăturile se pun în apă"

Ceaiul care previne parodontoza şi se prepară simplu. Lidia Fecioru: "Picăturile se pun în apă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse despre proprietăţile vindecătoare ale florilor de cartofi.

Ceaiul care previne parodontoza şi se prepară simplu. Lidia Fecioru: "Picăturile se pun în apă"
de Redacția Antena 3    |    28 Mai 2022   •   21:05

"Se apropie înflorirea florilor de cartofi, aşa că voi da un leac cu această ocazie. Cu ajutorul florilor de cartofi, se face un ceai dintr-o lingură de plante.

E bine ca floarea să fie verde, astfel încât să nu-şi piardă din proprietăţi.

Se pune o lingură de plantă la 250 de ml de apă fierbinte. Se face infuzie. Se păstrează într-un termos pentru trei, chiar patru ore. Se strecoară şi se poate amestecă 1:1.

La 250 ml de ceai, punem 100 ml de alcool, ca să se păstreze pentru timp îndelungat, dar nu mai mult de 14 zile. Este foarte bună atunci când ne lovim sau avem întinderi musculare sau ne dor articulaţiile.

Se poate folosi în parodontoză. Se poată face gargară. Se începe de la o lingură pe zi. Dacă avem senzaţie de vomă, bem doar o linguriţă pe zi. Dacă nu avem nicio problemă, atunci bem şi seara înainte de masă. E bine să începem cu o linguriţă de ceai pe zi.

Dacă facem doar cu alcool, se pune 100 g plante şi 250 ml alcool. Se păstrează la întuneric 10 zile şi apoi se strecoară. Se începe de la 2, până la 10 picături pe zi. Picăturile se pun în apă.

Se poate pune şi la călcâie. Acea piele moartă de pe călcâie se va curăţa. Tratamentul îl facem doar 14 zile. Îl putem repeta abia peste 2, 3 luni. 

Este foarte bună pentru căile respiratorii, dar şi pentru ulcerul duodenal. Este destul de puternică, de aceea, nu se face prea concentrată.

În ceea ce priveşte contraindicaţiile, nu au voie să consume copiii până în vârsta de 12 ani, femeile însărcinate sau cei cu angină purulentă", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close