Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul recomandat femeilor. Lidia Fecioru: "Are vitamina A din abundenţă. Se bea după 15 minute"

Ceaiul recomandat femeilor. Lidia Fecioru: "Are vitamina A din abundenţă. Se bea după 15 minute"

Un ceai făcut dintr-o plantă cunoscută în România le poate ajuta pe femei în alungarea unor afecţiuni ginecologice, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ceaiul recomandat femeilor. Lidia Fecioru: "Are vitamina A din abundenţă. Se bea după 15 minute"
Sursa foto: antena3.ro/unsplash.com
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2023   •   20:00

"Este perioada crăițelor. Dacă vrem să vedem dacă ni se potrivește acest tratament cu floarea de crăiță, cu ceai de flori de crăiță mai exact, facem un test. 

Punem o floare într-o ceșcuță și turnăm apă fierbinte, o lăsăm 15 minute acoperită și bem acest ceai. Dacă ne simţim bine, putem să facem cure de tratament.

Sunt foarte bune florile de crăiţe cele care sunt roșu cu maroniu. Sunt unele cu galben și cu roșiatic și ușor maronii, altele sunt roșu cu maroniu. 

Au foarte multă keratină în ele, adică vitamina A în abundență și provitamina A. Ceaiurile din crăiţe sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă boli ginecologice, un ciclu menstrual mai abundent, chisturi pe ovare.

Citeşte şiCeaiul care ajută digestia şi este antibacterian. Lidia Fecioru: "E o minune pentru organism"

Lidia Fecioru: Florile de crăiţe râşnite, un condiment minunat în bucătărie

La fel, foarte bună este compresa cu crăiţe când ne ardem un pic sau ne opărim în bucătărie.

În cazul crăițelor galbene, e bine să le punem la uscat așa cum sunt ele și când s-au uscat foarte foarte bine, să mărunțim frunza în sine și o să avem un condiment pentru a face prăjituri galbene într-un mare fel.

Mai exact, după ce se usucă, petalele galbene le dăm prin maşina de râşnit și facem un fel de condiment pentru mâncare. 

E foarte bun, are şi miros, şi ne dă şi culoare. Face acelaşi lucru ca şi şofranul", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Ceaiurile sau tratamentele naturiste nu înlocuiesc niciodată tratamentul medicamentos prescris de medic.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close