Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care te ajută să slăbeşti | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "E bine să-l facem 5 săptămâni"

Ceaiul care te ajută să slăbeşti | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "E bine să-l facem 5 săptămâni"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre ceaiul de usturoi care are nenumărate beneficii pentru organism.

Ceaiul care te ajută să slăbeşti | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "E bine să-l facem 5 săptămâni"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2022   •   20:40

"Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close