Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care ajută la întinerirea organismului, cu Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa înainte de masă"

Ceaiul care ajută la întinerirea organismului, cu Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa înainte de masă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubiricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, beneficiile ceaiului care ajută la întinerirea organismului.

Ceaiul care ajută la întinerirea organismului, cu Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa înainte de masă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2022   •   21:00

Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close