Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"

Ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre beneficiile uimitoare ale ceaiului de brusture.

Ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. Lidia Fecioru: "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2022   •   21:15

"Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close