Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cel mai vechi horoscop din lume, cu Mihai Voropchievici: Zodiile care pot transforma sărăcia în bogăție

Cel mai vechi horoscop din lume, cu Mihai Voropchievici: Zodiile care pot transforma sărăcia în bogăție

Numerologul Mihai Voropchievici ne-a surprins, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, cu predicțiile celui mai vechi zodiac din lume - cel babilonian.

Cel mai vechi horoscop din lume, cu Mihai Voropchievici: Zodiile care pot transforma sărăcia în bogăție
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2021   •   19:47

"Ne mutăm în zona siro-babiloniană. Tot ce e legat de astrologia modernă, moștenește sau se inspiră de acolo. Babilonieni au fost primii care au descifrat cele 12 case care îți arătau fiecare caracterul zodiilor. 

Acest horoscop are ceva aparte față de restul celorlalte horoscoape. El vine și te taxează pe ziua din săptămână în care ești născut", spune numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Sin

Cei care sunt născuți într-o zi de luni. Patronați și guvernați de către Lună. Zeul Sin era considerat cel mai cunoscut dintre zei. Cei născuți în ziua de luni, poartă puterea răspunderii, influenței, dar și a bunăstării. Pot schimba concepte și pot deveni lideri. Își pot asuma responsabilități mari și pot schimba în bine realitatea oamenilor. Devin oameni cunoscuți atunci când nu se abat de calea lor. Îți urmează instinctul interior. Sacrifică foarte mult din timpul lor. Pot fi certați de către familie pentru că petrec puțin timp cu ei. Au nevoie să-și asculte intuiția și atunci își vor descoperi adevărata vocație. 

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Nergal

Cei născuți într-o zi de marți. Patronați și guvernați de Marte. Nergal este un zeu al Soarelui, a cărei putere înseamnă viață, dar și moarte. Persoanele născute în această zi, sunt prieteni extraordinari, dar și cei mai aprigi dușmani dacă le-ai supărat. Seceta pe care o poate aduce, poate pârjoli totul în jur. Aduce calamități, dar și căldură. Sunt impulsive, dar își găsesc foarte repede echilibrul interior. Aceste persoane, pot fi în fruntea unei revoluții. Mânia pentru ei reprezintă punctul cel mai vulnerabil. Trebuie să învețe arta cuvântului. 

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Nabu

Cei născuți miercurea. Patronați și guvernați de Mercur. Sunt sub influența zeului Mercur. Nabu este zeul comunicării și al simbolismului. Era zeul cuvântului și de multe ori era reprezentat ca un scrib. Persoanele născute în această zi, comunică extrem de ușor. Calme, iubesc studiul, iar uneori pot fi introvertite. Trec de la o stare la alta, în funcție de parteneriat. Stăpânesc fantastic arta comunicării. Știu să folosească cuvântul pentru a-și îndeplini dorințele. Ei pot vedea adevărul, chiar și atunci când argumentele nu au fost descoperite. 

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Marduk

Cei născuți într-o zi de joi. Sunt cei patronați și guvernați de zeul Jupiter. Aceste persoane reușesc să privească partea bună a paharului. Acești oameni reușesc să găsească resurse, acolo unde alți consideră că nu există. Joacă un rol important în schimbările benefice ale societății. În anumite situații, pot fi chiar cei care schimbă istoria. Pot transforma sărăcia în bogăție.

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Ishtar

Aparține celor născuți într-o zi de vineri. Patronați și guvernați de către zeița Venus, singura prezență feminină. Persoanele născute în această zi, sunt asociați cu feminitatea, maternitatea, sexualitatea sau iubirea. Zeița Venus este cea care dă viață, dar și cea care instigă la intrigă, conflicte și răzbunare. Cei născuți în această zodie sunt oameni capabili de o iubire fără margini. Sunt empatici și cultivă în jurul lor forța iubirii. Reușesc să vindece rănile celorlalți. Îi putem întâlni în vindecători. Pot da dovadă de sentimente de invidie și gelozie.

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Ninurta

Aparține celor născuți în ziua de sâmbătă. Sunt patronați și guvernați de Saturn. Ninurta, împreună cu părinții ei sunt cei care conduc această zodie. Cei născuți în această zi, sunt foarte puternici emoțional. Pot traversa obstacolele vieții fără să fie doborâți. Sunt persoane foarte motivate. Sunt cei care merg înainte orice ar fi. Pentru ei nu există obstacole. Își asumă greșelile făcute. Sinceri și loiali. Sunt de încredere și asta îi ajută să câștige respectul celor din jur. 

Horoscop babilonian, cu Mihai Voropchievici. Zodia Shamah

Cei născuți într-o zi de duminică. Patronați și guvernați de Soare. Zeitatea supremă ce influențează justiția și dreptatea. El putea condamna și pedepsi, dar era și eliberatorul celor nepăstuiți de nedreptate. Persoanele din această zodie sunt optimiste, calde și sunt oameni frumoși. Oamenii aceștia zâmbesc tot timpul. Strălucesc. Nu știu să fie triști. Când detectează minciuna, se schimbă la față. Iartă greu și nu acordă multe șanse. Sunt darnici.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close