Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai fericite zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Văd întotdeauna doar partea plină a paharului”

Topul celor mai fericite zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Văd întotdeauna doar partea plină a paharului”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care sunt cele mai fericite zodii și care sunt trăsăturile care îi fac pe oameni să privească viața cu mai mult optimism.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2024   •   19:30

Topul celor mai fericire zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici

”De multe ori chiar te întrebi dacă există din cele 12 zodii vreo zodie sau mai multe care sunt mai fericite decât celelalte, pentru că fiecare are, să zicem noi, propriul nivel de fericire.

Se pare că sunt și zodii care au un avantaj față de celelalte și dacă ar fi să le luăm de la Capricon până la Săgetător, fiecare zodie are propriul set de puncte forte, dar și puncte slabe care pot afecta de multe ori cât de mulțumiți se simte ei zilnic.

Așa că fericirea e subiectivă. Fiecare o tratează și variază de la o persoană la cealaltă, în funcție de preferințele individuale. Dar uite că toți tânjim după o fericire care să fie constantă, stabilă și să ne trezim în fiecare zi fericiți.

Una dintre cele mai fericite zodii este Săgetătorul. Zice că este cel mai fericit dintre toate și asta nu e o surpriză, deoarece știm foarte bine că Săgetătorul e guvernat de Jupiter, planeta norocului, a averii și a succesului. Și dacă ai avere și succes mai ești și frumos, mai ești și fericit, că te iubește toată lumea, vrei, nu vrei.

Așa că Săgetătorii vin cu acest simț natural al aventurii și al libertății, iar când se simt rău, atunci au un mecanism de evadare, care le permite să se întoarcă imediat în locul unde sunt fericiți.

Deci Săgetătorul este una dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale și își găsește bucuria și mulțumirea în lucruri mărunte, cum ar fi o excursie cu mașina, un apus de soare, o întâlnire la cafea cu un amic bun sau cu o amică bună. 

Săgetătorul e capabil să profite la maxim de orice situație, indiferent cât de provocatoare ar fi asta. Așa că îi place să învețe și să exploreze lucruri noi, e mereu în căutare de aventură, dar și de ceva distractiv de făcut.

A doua zodie este Leu. E guvernat de soare, e pozitiv, e frumos, e însetat de pozitivitate. Găsește întotdeauna, indiferent de situație, o cale să fie fericit, indiferent unde se află. Deși s-ar putea să nu fie la fel de capabil să înlăture în mod magic tristețea în felul în care o face Săgetătorul. E tot zodie de foc, dar e puțin cu câteva liniuțe mai jos.

Leul, în schimb, e una dintre cele mai fericite semne ale zodiacului, iar acest semn plin de viață adoră să fie în centrul atenției și prosperă în situațiile sociale. Leii au un farmec aparte, au carismă și le este foarte ușor să-și facă prieteni.

De asemenea, ca și Săgetătorul, iubesc aventura, dar deseori acceptă provocările cu entuziasm, fără să lase nimic să le stea în cale, adică mai au un pic de reținere. 

Berbecul e o zodie destul de fericită, pentru că are tendința de a face glume tot timpul și e întotdeauna mulțumit de oamenii din viața lui.

De obicei, își revine destul de ușor din stările proaste, deoarece preferă în mod conștient să fie fericit și mulțumit și trece peste ele, le uită foarte repede.

Berbecii au atâta energie și entuziasm, iar acest lucru îi ajută să rămână veseli, optimiști, indiferent de ceea ce le poate ieși în cale.

În plus, abilitatea lor de a nu-și pune întrebări sau de a nu gândi prea mult lucrurile întâmplate le permite să meargă înainte cu încredere și putere, dar nu lasă nimic să le limiteze potențialul sau să-i doboare și văd întotdeauna doar partea plină a paharului.

Berbecilor le place să-și asume riscuri, să exploreze diferite aspecte ale vieții, ceea ce duce de multe ori și la experiențe noi și interesante. Ei își trăiesc viața cu pasiune, ca celelalte două zodii de foc. 

Cu atitudinea și-i entuziasmul lor de tip pot face orice. Nu e greu de înțeles că Berbecul este una dintre cele trei cele mai fericite semne zodiacale”, a spus Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close