Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: Cele mai proaste decizii pe care le poţi lua într-o vacanţă | "Nu faceţi economie la viaţă"

Lidia Fecioru: Cele mai proaste decizii pe care le poţi lua într-o vacanţă | "Nu faceţi economie la viaţă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele mai proaste decizii pe care le poţi lua în vacanţă.

Lidia Fecioru: Cele mai proaste decizii pe care le poţi lua într-o vacanţă | "Nu faceţi economie la viaţă"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2022   •   19:18

"Ne întoarcem mai obosiţi din concediu, mai ales dacă am fost cu copiii. Problema este atunci când te pregăteşti să pleci în vacanţă trebuie să te gândeşti la bagaj. Obligatoriu uiţi ceva acasă.

Noi suntem foarte bine aşezaţi, dar se mai întâmplă să uităm. Poate ne-am dus cu haine subţiri în vacanţă şi a plouat. 

De foarte multe ori, ne mai dăm seama că ne întoarcem acasă cu jumătate de haine folosite. Nu ştiu de ce le purtăm cu noi.

Eu îmi socotesc câte zile stau şi imi pun haine pe zile. Deci, să îţi pui haine de zile. Deci, doar cât ai nevoie. 

Nu trebuie să ne enervăm dacă am uitat ceva acasă. Noi, femeile, ne enervăm nu că ne-am uitat hainele, ci că ne-am uitat pensate sau forfecuţa.

Lidia Fecioru: "Nu faceţi economie la viaţă"

De foarte multe ori, renunţăm la asigurare şi nu e bine deloc. Uite ce se întâmplă pe şoselele tării. De aceea, nu trebuie să renunţăm la ea. Nu ştim niciodată ce se poate întâmpla. Ne pornim la drum şi noi zicem că nu are cum să păţim noi ceva.

Nu faceţi economie la viaţă. Niciodată. Nu e atât de scumpă asigurarea de călătorie. Deci, este o decizie proastă să renunţăm la asigurare.

De foarte multe ori, sunt oameni care se urcă pe tren să facă selfie. Sau cei care alunecă de pe stânci şi tot aşa. Sunt adolescenţi care vor să facă fel şi fel de poze. Ne bucurăm prea puţin de starea de vacanţă şi ne facem prea multe poze. Nu trebuie să ne riscăm viaţa pentru un selfie.

Să nu uităm să ne verificăm toate actele. Actele ar trebui să fie întotdeauna primele, nu se ştie niciodată când avem nevoie. În bagaj pui prima dată actele şi biletele.

De foarte multe ori, eu nu suport să fiu în vacanţă într-un program. Pe mine excursiile planificate mă termină. Mă omoară!

Să nu uităm să ne punem medicamentele importante în geantă. Întotdeauna ceva de durere de stomac, dinţii, de rău de mişcare.

Cei care poartă lentile de contact să nu uite ochelarii. Şi o pelerină de ploaie. Nu se ştie niciodată când este nevoie.

Mi-am dat seama că se poate trăi şi fără telefon. Este superb.", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close