Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cele patru adevăruri pe care trebuie să le ştim despre viaţă | Lidia Fecioru: "Poate nu e drumul corect pe care l-am ales"

Cele patru adevăruri pe care trebuie să le ştim despre viaţă | Lidia Fecioru: "Poate nu e drumul corect pe care l-am ales"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cele patru adevăruri importante despre viaţă.

Cele patru adevăruri pe care trebuie să le ştim despre viaţă | Lidia Fecioru: "Poate nu e drumul corect pe care l-am ales"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2023   •   19:00

"Sunt atât de multe adevăruri pe care ar trebuie să le ştim despre viaţă. Călătoria cu trenul vieții noastre este foarte mare. Când suntem adolescenți, nu realizăm foarte multe lucruri despre viaţă.

Sunt tot felul de peripeţii în viaţa noastră. Se mai strică locomotiva şi mai trebuie să mergi şi pe jos. Repet, nu contează de câte ori ai căzut, ci de câte ori ai avut puterea să te ridici.

Primul adevăr despre viaţă este că drumul către destinaţia noastră nu va fi niciodată un drum drept. Vor fi curbe, urcușuri şi coborâșuri. Vor fi oameni care ne vor face să ne abatem de la drumul nostru. Cu toate acestea, noi trebuie să ştim care este drumul nostru şi să încercăm să-l menţinem.

Trebuie să avem nişte principii după care să ne ghidăm în viaţă. Să nu ne lăsăm influențați în niciun fel, de absolut nimeni. Tot ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla.

Doar din experienţă vom învăţa lucruri despre viaţă. Abia când simţim pe propria piele durerea, abia atunci vom începe să luăm sfaturi în considerare.

Citeşte şi: Zodii care îşi ascund emoţiile, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Cred că este un semn al oamenilor slabi"

Dacă ne-am împiedicat pe una dintre străzile noastre, trebuie să ne întrebăm de ce ne-am împiedicat, căci poate nu e drumul corect pe care l-am ales.

Al doilea adevăr este trecutul nu te mai poate răni, decât dacă îi permiţi. Mulţi oameni sunt ancoraţi în trecut. Mulţi trăiesc din trecut, din ceea ce li s-a întâmplat în relaţiile trecute, în traumele lor. Poate au nevoie de cineva care să-i scoată din acel trecut. Trebuie să înţelegem că ceasul merge doar înainte. Aşa trebuie să facem şi noi. Poate e nevoie de iertare, de o discuţie cu un psiholog. 

Al treilea adevăr despre viaţă este uneori lucrurile se destramă, astfel încât lucrurile mai bune să ajungă împreună. Se destramă relaţii, până ajungi să găseşti pe cineva potrivit pentru sufletul tău. Trebuie să ni se întâmple ceva, ca să adunăm tot ceea ce este bun la un loc. Oamenilor când li se întâmplă ceva, e ca în povestea cu podul de piatră.

Ultimul adevăr despre viaţă este că totul este aşa cum ar trebui să fie. Facem tumbe ca să înflorim, ca să fie aşa cum vrem noi. Dar ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla oricum. Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus. Nu există ca nu se va întâmpla. Este deja scris. Poţi schimba prin alegeri, dar nu şi din rădăcină. Acel ceva tot se va întâmpla, dar sub o altă formă.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close