Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cifra norocoasă pentru fiecare zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o credinţă nemăsurată"

Cifra norocoasă pentru fiecare zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o credinţă nemăsurată"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cifrele norocoase ale celor 12 semne zodiacale.

Cifra norocoasă pentru fiecare zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o credinţă nemăsurată"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2022   •   19:30

"Cifra 1 mai poate reprezenta şi adunarea numerelor 10, 29, 28. Tot ce e adunat şi dă 10 şi simplificat ajunge la 1, este o zodie norocoasă pentru nativii din zodia Leu.

Este caracterizată prin dăruire şi puterea de a conduce. Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce. De la 10, te duci la 19. Deja aici tu conduci, dar trebuie să dai dovadă de altruism. Liderul 1, trebuie să dea şi de la el ca să fie apreciat. 28 este o cifră fantastic de puternică. Este ca un magnet care atrage bogăţia.

Cifra 2 este pentru Raci. 2 reprezintă armonie şi siguranţă, lucru care îi caracterizează pe Raci. Dacă nu au asta, nici în cuplu nu pot trăi. 11, 20, 29 sunt alte numere norocoase. Deja au şi ei alte cifre norocoase. 

Cifra 3 este împărţită de Berbec şi Scorpion. Berbecul este deschizătorul de drumuri, iar Scorpionul este alt norocos pentru că are o credinţă nemărginită. Tot ce înseamă mistic, însă este de neînţeles. 12, 21, 30 sunt alte numere norocoase.

Cifra 4 poate ajuta nativii din alte zodii. Fecioară şi Gemeni. Mai ales la locul de muncă. Fecioara este fantastic de muncitoare, iar Geamănul este guraliv. Cifra 4 mai este şi o cifră a sărăciei. Trebuie multă muncă. 

Cifra 5 este pentru Săgetători. Poartă o energie pozitivă şi transmite mai departe toate stările benefice celor din jur. 5 este cifra de mijloc şi păstrează energii. Este versatil şi nu poate trăi singur. Singur face tâmpenii.

Cifra 6 care este cifra care aduce succes în toate relaţiile pentru Tauri şi Balanţe. Este cifra ajutorului, a armoniei şi a căminului fericit. Tot ce fac în viaţă trebuie să facă cu dragoste de Dumnezeu.

Cifra 7 este apanajul Capricornii. Aceştia vor lua decizii corecte în momentele de cumpănă şi nu vor da greşi niciodată. Au o credinţă nemăsurată. Sunt conştienţi că pot face lucruri bune pentru cei din jur. 

Cifra 8 este apanajul Vărsătorilor. Acest infinit este al gânditorilor. 26 este şi simbolul banului. Aştia sunt bogaţi chiar dacă nu fac nimic. Banii vin chiar în momentul de criză.

Cifra 9 este cifra Peştilor. Îi acceptă, le oferă sprijin şi le lămureşte mintea care de multe ori este cu prea multă ceaţă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close