Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cifrele care îți aduc noroc în cele mai delicate momente ale vieții, cu Mihai Voropchievici: "Aceste numere norocoase te vor ajuta să obții un succes"

Cifrele care îți aduc noroc în cele mai delicate momente ale vieții, cu Mihai Voropchievici: "Aceste numere norocoase te vor ajuta să obții un succes"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt cifrele norocoase în cele mai delicate momente ale vieții.

Cifrele care îți aduc noroc în cele mai delicate momente ale vieții, cu Mihai Voropchievici: "Aceste numere norocoase te vor ajuta să obții un succes"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2021   •   19:50

"Dimensiunea succesului fiecăruia este măsurată de puterea dorinței lui, de forța gândului, cu cât îți dorești mai mult, cu atât poți obține, dar și de mărimea visului.

În același timp, și de cum gestionăm dezamăgirile în drumul nostru către succes, deoarece nu este mereu pavat numai cu aur, diamante și cu ușurință.

Încercăm să includem în rutina noastră zilnică un șir de numere care se raportează la timp, la minute, la perioadă, la o unitate de timp.

Aceste numere sunt 2, 5, 11, 15, 20 și 43.

Aceste numere norocoase te vor ajuta să obții un succes. E cel mai eficient și scurt drum de a obține niște lucruri bune, pentru că înafara faptului că te va motiva, dar te și ordonează în viață.

Te face să te încadrezi într-un barem anumit și atunci nu vei pierde timp căutând potcoave de cai care aduc noroc. Numerele au o forță fantastică", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cifra 2

"Spuneam despre cifra 2, aceasta sugerează că dacă îndeplinirea unei sarcini durează nu mai mult de două minute, ar fi cazul să o rezolvi atunci, în acel moment.

Nu amâna, pentru că a amâna înseamnă a neglija sau a uita. Momentul respectv trebuie trăit și atunci, această regulă de două minute, îți va ține lista îndatoririlor cât mai scurtă, vei ști că vei face această treabă în două minute.

Punând cap la cap veți observa că ați rezolvat cinci, șase sau zece probleme în douăzeci de minute", a mai spus numerologul.

Cifra 5

"Când te frustrează dificultatea unui proiect sau o problemă pe care vrei să o rezolvi, zice să folosim regula celor 5 minute.

Pentru a te motiva și pentru a elimina din neputință, voi lucra pentru 5 minute. Deci, poți să-ți spui și în minute că vei lucra pentru 5 minute, apoi dacă vreau, mă opresc, dacă nu, voi continua.

Noi folosim creierul nostru ca să-i transmitem niște comenzi, îl punem la treabă în slujba noastră. El lucrează pentru noi.

Pentru a-ți cultiva perseverența, spuneți că veți mai lucra încă 5 minute. Această mobilizare te va face ca cele 5 minute să se scurteze. Regula celor 5 minute te mobilizează fantastic și ai o limită de timp.

Totodată, îți îngăduie să-ți spui că dacă nu reușești să termini în 5 minute, îți mai acorzi o marjă de alte 5 minute", a mai precizat maestrul Voropchievici.

Cifra 11

"Dacă nu-ți place să faci mișcare, însă vrei să trăiești o viață lungă şi sănătoasă, 11 minute de mers alert sau de exerciții moderate, îți oferă ocazia să te bucuri de beneficii neprețuite, majore.

Această teorie a fost formulată de o pesonalitate în medicină, la Harvard Medical School și tema a ieșit că subiecții care au făcut mișcare timp de 11 minute pe zi, au trăit cu 1,1 până la 1,8 ani mai mult.

Mișcarea se reflectă asupra stării de sănătate și a longevității. Deja tu ai pus în aplicare niște lucruri care par banale dar care au efect", a menţionat Mihai Voropchievici pentru Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Cifra 15

"Esti tentat să bei încă un pahar, deși simți că te-ai amețit, la o masă cu prietenii, dar nu-ți poți potoli pofta de țigară dacă treci pe lângă un nefumător. Poftele creează dependențe, așa că, conform cercetărilor, se face ca pofta să nu dureze mai mult de 15 minute.

Orice poftă să nu dureze mai mult de 15 minute, pentru că este obositor.

Un specialist descrie poftele ca pe niște valuri care urcă la un anumit nivel și apoi se sparg. Poți naviga printre aceste valuri timp de 15 minute și atunci vei putea fi mândru că ți-ai atins scopul.

Atunci când vezi că se poate să amâni 15 minute, te salvează", a spus Mihai Voropchievici.

Cifra 20

"Aceasta este o cifră grea, puternică. Încerci să rezolvi o problemă, însă răspunsul se lasă așteptat. Oprește-te, relaxează-te și fă ceva diferit timp de 20 de minute.

Când întrerupi tiparul, intenționat, de a face ceva, creierul eliberează substanțe care împiedică răspunsul natural al organismului la stres. Reușești astfel să te salvezi, abordând un mod de gândire ceva mai creativ, iar fenomenul a fost definit Principiul Evadării", a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Cifra 43

"Ești gata să intrii în liga profesioniștilor la capitolul fitness, astfel încât îți sporește speranța de viață cu aproape 5 ani. Ei bine, 43 de minute în fiecare zi se transformă într-o viață cu 4,2 ani mai lungă, dar aceste 43 de minute trebuie organizate foarte bine.

Dacă în schimb, nu ai 43 de minute la îndemână, ce poți face? Poate ai la dispoziție numai 22 de minute și nici pe acestea nu le ai, revino.

Faceți această încercare, programați-vă în fiecare zi măcar 5 minute de mișcare, chiar dacă le faceți în casă.

Concluzia este că voința, forța și puterea lăuntrică, acționează atâta timp cât știi ce vrei. Nu este atât de complicat, noi ne complicăm viața", a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close