Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cine sunt oamenii nepotriviți din viața noastră, cu Lidia Fecioru: ”Cei care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești”

Cine sunt oamenii nepotriviți din viața noastră, cu Lidia Fecioru: ”Cei care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești”

Nicio persoană nu este întâmplătoare în viața noastră. De la fiecare om putem învăța ceva, dar trebuie să ne deschidem ochii larg pentru a putea vedea ce lecție ne oferă.

Cine sunt oamenii nepotriviți din viața noastră, cu Lidia Fecioru: ”Cei care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2021   •   20:25

Lidia Fecioru a explicat în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că, fiecare eveniment din viața noastră, este menit să ne învețe cele mai importante lucruri despre noi înșine și societatea în care trăim.

Oamenii vin în viața noastră ori să ne aducă o experiență, ori să ne învețe o lecție. Indiferent cine ar fi, că este bărbatul cu care o să fi toată viața sau fie că este femeia pe care o vei păstra toată viața, va veni la pachet cu o lecție.

Oamenii care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești cu adevărat

Universul ne comunică prin oameni, de obicei ne scoate oamenii în cale, ne dă semne, lecții. De pildă, oamenii care nu te vor iubi înapoi, te vor învăța cum să iubești cu adevărat.

De multe ori când spunem ”Te iubesc”, iubirea noastră este superficială și atunci vom întâlni pe cineva care ne va întoarce spatele și nu ne va iubi, dar nu va pleca de lângă noi, ci ne va chinui în această relație pentru a învăța iubirea adevărată.

De foarte multe ori, noi ieșim dintre coperțile cărții. Nu întotdeauna o lecție de genul ăsta ne poate învăța iubirea, este posibil să aducă în interiorul nostru mult mai multă ură și neîncredere, sau poate chiar să ne vindece de iubire pentru totdeauna, spune Lidia Fecioru.

Problema e că această lecție se repetă foarte des și de multe ori ne întrebăm care este problema cu noi ne nu putem găsi pe cineva, însă tot ce trebuie făcut este să oferi pentru a primi.

Nu poți să fi iubit, dacă tu nu iubești. Vindecarea apare după ce înveți să iubești, lucrurile vor veni de la sine. Lecția iubiri se învață foarte greu.

Persoanele care se tot chinuie să găsească pe cineva și nu găsesc și se tot întreabă de ce se întâmplă asta trebuie să știe ca asta se întâmplă pentru că probabil nu au învățat o lecție.

Oamenii care nu își vor cere scuze atunci când greșesc, te vor învăța cum să ierți 

De la persoanele care nu își cer scuze pentru că te-au jignit, că te-au rănit, că te-au supărat, vei învăța cum să ierți cu adevărat. În viață este foarte posibil să avem situații de genul ăsta și atunci înveți să ierți.

O persoana care nu va învăța să ierte cu adevărat, nu vor putea să fie iertate niciodată. 

Dacă o persoană greșește intenționat într-o relație, deși, știa că partenerul are toată dragostea pentru ea, urmează să își ia lecția. Urmează să se îndrăgostească și ea la rândul ei foarte tare de cineva și va primi exact ce a oferit. 

În relație se mai poate întâmpla și ca ea să îl iubească pe el foarte mult dar el nu prea, urmând ca mai apoi, roata să se învârtă și el să o iubească foarte mult iar ea mai puțin. Și la un moment dat, ei își vor învăța lecția unul de la altul și se vor vindeca reciproc.

Acestea sunt cele mai fericite cupluri, pentru că ei și-au înțeles adevăratele greșeli și apoi oferă cu totul altceva, pentru că realizează că așa trebuia făcut încă de la început.

Oamenii care te vor judeca, te vor învăța să ai un suflet curat

De foarte multe ori, îndurăm tot felul de situații dar totul are o limită, nu poți ca tu mereu să ma jignesti pe mine și eu să fiu bun. Nu poți sta cu un tiran în casă sau într-o relație toxică, ca să te vindeci.

E frumos să fim smeriți dar nu putem face chestia asta la nesfârșit. Zona roșie este când dai primul avertisment, stai la masă și îi spui tot ce te deranjează.

Oamenii trebuie să învețe să nu accepte tot timpul să fie jigniți de cineva iar ei să rămână umili. Jignirile nu au ce căuta în viața noastră. Totul are o măsură, nu poți să suporți la nesfârșit chestia asta.

Oamenii mai au tendința de a te ține pe loc și să nu îți dea tendința să te dezvolți, prin tărierea aripilor.  Chestia asta este ca și cum persoana ar fi invidioasă pe succesul tău, încercând să te facă să te subestimezi singur.

Invidia în cuplu apare când unul dintre parteneri nu  are nimic de câștigat din succesul celuilalt. Deși, de cele mai multe ori, cel care nu câștigă deloc, este cel care duce tot greul relației.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close