Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, după data nașterii, cu Mihai Voropchievici: "Sunt patru tipologii diferite de oameni"

Compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, după data nașterii, cu Mihai Voropchievici: "Sunt patru tipologii diferite de oameni"

Mihai Voropchievici a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, în funcție de anotimpul în care sunt născuți partenerii.

Compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, după data nașterii, cu Mihai Voropchievici: "Sunt patru tipologii diferite de oameni"
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    10 Iul 2021   •   19:58

Cei născuți primăvara – martie, aprilie, mai – sunt persoane care se hrănesc spiritual cu energia a tot ce există în jurul lor. Iau din natură, iau de la oameni, iau din obiceiuri. În afară de asta, echilibrul lor este întotdeauna dependent de schimbările care au loc în jurul lor. Sunt niște oameni binecuvântați, dar și nebinecuvântați, pentru că vor depinde de tot ce se întâmplă în jurul lor.

Cei care sunt născuți toamna pun preț pe trup, pe valențe, pe pragmatism, pe necesități, plăceri, satisfacție.

Iernaticii sunt predispuși norocului și lucrurilor pozitive. Ei gândesc la rece și pătrund toate secretele lumii, ale Universului. Descifrează sensurile mistice ale vieții, insesizabilul.

Văraticii – iunie, iulie, august – au calități puternice, solariene, vitaliste, căutând să energizeze totul în jurul lor.

Vin patru tipologii diferite de oameni, în intervalul ăsta de 12 luni, și atunci încercăm să vedem cum vin compatibilitățile yin-yang, adică plus și minus, cu ceilalți născuți în alt anotimp.

Compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, după data nașterii

Primăvara cu primăvara

Sunt două săbii care vor să intre în teacă în același timp. E ca și cum o frumoasă se privește în oglindă, dar privindu-se îndelung, începe să își vadă și greșelile pe care ceilalți nu i le arată. Dar oglinda nu te minte niciodată. Sunt oameni prea grijulii și prea preocupați de universul celuilalt. Există destul de multe conflicte create, fie din dorința de a-l controla pe celălalt, fie din neputința de a spune nu. Primăvara cu primăvara, compatibilitate mai puțină. Greu doar prin găsirea unor surse externe de împlinire și echilibrare interioară. Asta înseamnă multă muncă cu tine să te înțelegi, să te cunoști, să te iubești, să te respecți, ca la rândul tău să îi iubești și să-i respecți și pe cei din jurul tău.

Primăvara cu vara

Compatibilitate ușor promițătoare pentru astfel de oameni, cu toate că sunt diferiți, dar nu atât de diferiți încât să nu aibă niște lucruri în comun. Punctul suprem îl reprezintă întemeierea unei familii. Și unii și alții își doresc acest lucru. Dar o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Primăvara cu toamna 

Exuberanți emoțional, cei din primăvară, au nevoie de aer, dar au nevoie și de apreciere și atunci vine cel din experiment tomnatic, firea mai telurică, care îi explică. Și atunci, primăvara înțelege cât a trecut ca să ajungă o toamnă, adică să ajungă mai înțelept, că a trebuit să treacă și peste o vară. O compatibilitate grozavă. Primăvara va dori să încălzească puțin toamna, iar toamna va dori să arate experiența dobândită pe parcursul a trei anotimpuri primăvăraticului, care abia a deschis ochii. Când se depășește înțelegerea din dormitor, cum au ieșit de acolo au luat foc.

Primăvara cu iarna

Se apropie cel mai mult de compatibilitatea supremă, pentru că primăvara vine după iarnă și vrea neapărat să o dezghețe, vrea să îi ofere florile câmpului, ciripitul păsărelelor, susurul apei. Orice nativ născut în perioada de iarnă, se trezește din sloiul ăla de gheață și începe să tremure un pic, se încălzește puțin. E o evoluție continuă între partenerii din aceste două anotimpuri. O relație profundă care depășește mai toate limitele impuse de superficial. Dacă se renunță la superficial, s-a ajuns exact acolo unde nu ne așteptăm noi – la sublim. Cele mai bune cupluri.

Vara cu vara

Sunt două zodii la fel de puternice. Sunt uniți, ținuți la olaltă de dorința de a schimba ordinea prestabilită a lucrurilor. Ei se unesc numai pentru a face lucruri rele. Echilibrul poate fi adus cu greu și numai prin diversificare.

Vara cu toamna

Două personalități la fel de puternice, trăiesc momentul să creeze valurile de energie necesare tuturor lucrurilor, încât discuțiile și conflictele în cadrul parteneriatului, când încep fiecare cu încăpățânarea și îndărătnicirea lui, strică armonia. Dacă renunți la tine, înțelegerea și acceptarea tuturor lucrurilor pe care ți le impune partenerul reușești să le faci. Acela nu mai este un parteneriat, pentru că dacă renunți în favoarea partenerului, iar partenerul înțelege că a făcut un sacrificiu, abia atunci există o armonie.

Vara cu iarna

Impulsivitatea, energia, impetuozitatea a celor născuți vara, sperie firea intuitivă a partenerului născut iarna. Cel născut iarna are felul lui de înțelepciune, sensibilitatea lui, care pot să plieze partenerul la o compatibilitate optimă. Dar asta înseamnă ca cel născut iarna să mai lase de la el. Dacă mai există și dragoste, puterea de a iubi înseamnă și necesitatea de a ceda în fața partenerului.

Toamna cu toamna

Punând accentul pe latura materială, pe împlinirile concrete, palpabile și realizabile, ambii parteneri vor ajunge undeva să-și dorească confortul material și realizări conform cu dorințele lor. Sunt firi pragmatice, dar și practice și un cuplu din ăsta practic este prea cu picioarele pe pământ de multe ori. Atinge un nivel înalt de compatibilitate pentru că sunt realiști. Există și o monotonie.

Toamna cu iarna

Dacă avem un astfel de cuplu cu un realist și un idealist, au destule trăsături de caracter în comun, dar neplăcerile sunt inevitabile. Nu ajung la o legătură destul de puternică și de subtilă. Sunt mai superficiali, mai pretențioși, cu subtilitățile lor, trebuie să ghicești. Cu cât ești mai deschis la dialog, cu atât poți să anihilezi toate necazurile.

Iarna cu iarna

Am putea spune că ne referim la o relație lină, domoală, fără prea multe urcușuri, coborâșuri, turbulențe sau răsturnări de situații. Când sunt două persoane din același anotimp, ori sunt foarte liniștite, ori nu se înțeleg deloc. Iarna cu iarna se acceptă. Legătura dintre cei doi poate să fie trainică și de lungă durată, însă lipsită de elan. Nu există marile pasiuni și nici focurile alea sublime.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close