Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum ceri ajutorul îngerului păzitor în momentele grele: "Este mesagerul Divinităţii!"

Cum ceri ajutorul îngerului păzitor în momentele grele: "Este mesagerul Divinităţii!"

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cum ceri ajutorul îngerului păzitor în momentele grele.

Cum ceri ajutorul îngerului păzitor în momentele grele: "Este mesagerul Divinităţii!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   20:37

Toţi ştim, dar nu apelăm la serviciile lui. Toţi avem desemnat, din naştere, un înger păzitor. Dar el este ca Poliţia, nu se bagă dacă nu îl chemi. Nu îţi încalcă liberul-arbitru.

Îndrumarea unui înger este o formă de mesaj secret de la Dumnezeu. Trebuie să înţelegem că este mesagerul Divinităţii. El a venit odată cu noi şi ne are în paza lui, numai că noi trebuie să înţelegem că atunci când suntem în situaţii mai disperate că el este o prezenţă constantă. El nu e plecat.

Chiar dacă ne e bine, el tot stă să vadă: cât durează acel bine şi zice: să dea Dumnezeu să fie în continuare bine şi să n-ai nevoie de mine.

Se întâmplă că avem nevoie de compania lui numai în situaţii de criză. Când suntem la ananghie, când avem o problemă, când starea de sănătate se deteriorează, când am pierdut pe cineva drag.

Se spune că mulţi cred în Dumnezeu numai atunci când sunt la ananghie şi atunci îşi aduc aminte de Dumnezeu, dar El are şi alte ocupaţii şi are mesagerii Lui, îngerii păzitori pe care îi avem.

Sunt două curente: îngerul păzitor, care stă pe umărul drept, şi cel ispititor, care ne bagă pe noi în bucluc. Şi tot îngerul păzitor ne salvează de cel cu codiţa învârtită.

Cum cerem ajutorul îngerului păzitor în momentele grele, cu Mihai Voropchievici

Îngerul păzitor poate să ia diferite înfăţişări. Poate să fie chiar şi o persoană din viaţa noastră. Situaţiile neplăcute ne fac, în general, să apelăm la Dumnezeu. Ne rugăm şi sperăm că toată durerea să dispară.

Dar Dumnezeu l-a trimis pe îngerul păzitor, însă nu intervine pentru că noi am greşit cu ceva şi trebuie să o simţim pe pielea noastră. E un semnal de alarmă.

Fiecare om are o formă de apelare a îngerului păzitor. Când ai nevoie pentru un lucru, cât de mărunt, care îţi creează o stare de disconfort, ce poţi să faci. Vorbeşti cu tine, în sinele tău. Îţi spui rugăciunea şi poţi să chemi în rugăciune, în gând.

"Îngerul meu păzitor, te chem grabnic să-mi dai ajutor" - cerinţa e scurtă şi la obiect.

Te rog să mă ajuţi imediat, am nevoie de ajutorul tău, am nevoie de sfatul tău, dă-mi un semn ca să înţeleg ce trebuie să fac, deschide-mi mintea, călăuzeşte-mi paşii. Toate aceste formule sunt bune pentru fiecare în parte. Scurt şi la obiect. Dar cel mai important e să îl chemaţi.

Dacă nu ceri ajutor, nu îl primeşti. Dacă plecăm în viaţă, în orice domeniu, fără a crede că ai sorţi de izbândă. Iisus a spus: minunea e în voi, în credinţă.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close