Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum ieși dintr-o cumpănă financiară, cu Lidia Fecioru. Secretele oamenilor bogați

Cum ieși dintr-o cumpănă financiară, cu Lidia Fecioru. Secretele oamenilor bogați

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, care sunt secretele oamenilor bogați și cum putem face pentru a ne spori veniturile.

Cum ieși dintr-o cumpănă financiară, cu Lidia Fecioru. Secretele oamenilor bogați
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2021   •   20:20

E foarte important să înțelegem că averea nu reprezintă banii într-un cont, mășînă, casă. Averea reprezintă starea sufletească, sănătatea. Bogăția este cea sufletească, nu cea materială.

Bogăția este libertatea de a fi un suflet liber. Frică, cea care ne ține pe loc, lucrurile care ne fac să ne ascundem, sunt cele care ne aduc de cele mai multe ori să nu mai auzim și vedem. 

Primul lucru este să fim îndrăzneți în alegerile făcute. Noi facem planuri pe viitor că să avem stabilitatea. Frică de a face o schimbare ne ține pe loc. O persoană de succes întotdeauna va face saltul într-un loc din ce în ce mai bun. Are încredere în el și nu se atașează de casă, mășină. Curajul schimbării este foarte important. Oamenii trebuie să fie îndrăzneți.

Disciplina cheltuielilor. Este imposibil să fii bogat dacă te îndatorezi. Dacă trăiești din datorii. Asta înseamnă indisciplina. Dacă cineva cheltuie bani pe lucruri inutile, asta nu ne va aduce niciodată bogăție.

Abilitatea de a face ce te face fericit. Dacă eu nu mă simt bine la serviciu, milioane de talente rămân nedescoperite. Pentru că nu au curajul să plece, să facă o schimbare. De multe ori talentele care mai ies, cineva se găsește să le pună într-o lumina. Contează omul potrivit, momentul potrivit, șansă.

Stabilitatea obiectivelor. Îmi fac planuri. Oamenii bogați asta fac, își fac un scop și lupta până reușesc. Sunt mulți oameni care au opt clase dar au afaceri de miliarde. Pentru că au știut să își facă obiective. Creierul gândește strategic. E foarte important să ne găsim țelul, o țintă. 

Muncă grea. Dacă ajungem într-un impas, unde nu mai câștigăm, trebuie să facem ceva, să nu mai fim leneși. Să schimbăm ceva. Poți să faci bani, dar nimic nu e fără muncă.

Sănătatea îți dă energie și muncă. Dacă nu avem sănătate nu vom putea munci, nu suntem în rezonanță cu noi. Dacă simțim că ne-am betejit, că nu ne simțim sănătoși, să avem grijă de noi. Atunci vom avea și spor și vom face și bani.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close