Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum recunoşti oamenii periculoşi. Lidia Fecioru: "Ei întotdeauna au dreptate"

Cum recunoşti oamenii periculoşi. Lidia Fecioru: "Ei întotdeauna au dreptate"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, metodele prin care recunoaştem oamenii periculoşi.

Cum recunoşti oamenii periculoşi. Lidia Fecioru: "Ei întotdeauna au dreptate"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2022   •   19:00

Sunt oameni care, aparent, sunt oameni normali. Exact ceea ce vedem în ştirile de la televizor. Vedem cum nimic nu prevestea o tragedie. Erau oameni normali, însă nimeni nu şi-a dat seama.

Noi trebuie să vedem aceste lucruri. Sunt oameni care, într-un grup, au aceeaşi părere şi vine unul contra care se ceartă cu voce tare şi are ceva de contrazis cu toţi ceilalţi. Acesta este un om periculos. Pentru că el are slăbiciunile lui, dar prin acest mod de a se manifesta, el îşi acoperă slăbiciunile.

Oamenii gălăgioşi. Ei trec direct la acţiune şi nu stau să judece în capul lor, dacă merită să te cerţi, dacă deranjezi pe cineva. Ei întotdeauna au dreptate. De astfel de persoane trebuie să stai departe pentru că nu ştii niciodată cum vor reacţiona.

Am întâlnit această chestie la oamenii care suferă de schizofrenie. Cu diagnostice date de medici. Ei aparent sunt normali, nu ai nicio treabă cu ei. Sunt unii care sunt agresivi, iar alţii care sunt agresivi doar verbal. Îşi poate face doar lui rău, iar în rest doar agresivitate verbală. Sunt manifestări ale unor oameni de care trebuie să stai departe.

Aceşti oameni au această răutate în interiorul lor. Se ceartă cu vecinii, totul este un scandal. Cu prietenii se ceartă, cu toată lumea din jur. Şi există oameni care sunt apropiaţi de ei şi le crapă obrazul de ruşine şi îşi cer scuze în numele lor. Nu îţi cere scuze, stai departe de astfel de oameni. Pentru că viaţa este un coşmar în sine. În afară de faptul că se ceartă, obligatoriu când ajunge acasă va începe să toace pe oricine găseşte.

Noi tot timpul spunem că pe oamenii din jurul nostru nu îi putem schimba. Oamenii cu cât îmbătrânesc devin mai cicălitori, mai agresivi decât au fost. Am văzut bătrâni foarte răi şi agresivi şi, dacă vrei să îl pui la punct pentru că nu are dreptate, e în stare să te şi lovească.

Persoanele care sunt super-protectoare sunt persoane periculoase. Acolo există şi manipulare, şi gelozie, şi forma de control asupra celeilalte persoane.

Aceste persoane au tot timpul o problemă nerezolvată. Ei sunt victime, cei care sunt răniţi, nu sunt înţeleşi. Tot timpul găseşte ceva numai să nu fie bine. Orice ar fi nu e bine. E victima permanentă, dar îi victimizează şi pe ceilalţi din jur.

Cei care nu îşi asumă greşelile şi încearcă să găsească tot timpul o scuză. Oamenii ăştia tot timpul caută drama. Lor li se întâmplă tot. Ei şi caută drama, nu se lasă. Tot timpul au această ocupaţie.

În momentul când urlă la partener sau cu oricine se ceartă nu se uită în ochii persoanei respective. De obicei, asta fac oamenii slabi.

Ei sunt obişnuiţi să trădeze şi să îşi justifice trădarea. Aceştia sunt oameni periculoşi. Şi găsesc aruncă vina: eu am făcut pentru toti, dar dacă a ieşit rău, tu eşti de vină. Încearcă să îţi inoculeze în cap că tu eşti cauza.

Dacă ne respectăm pe noi înşine, nu ar trebui să ne asociem cu astfel de persoane. Trebuie să facem o selecţie.

Omul cu cât vrea să ascundă, o clipă şi tot îl dă de gol. De multe ori, oamenii periculoşi vor să te facă să vezi altfel realitatea. Ei aşa de mult îţi pot schimba optica şi părerea despre ce ai văzut cu adevărat până când ajungi să te îndoieşti.

Au şi un vocabular foarte bine dezvoltat şi ai senzaţia că vorbeşti cu un om normal şi când îl vezi uşor-uşor începe să devieze.

De multe ori, îţi pun la îndoială realitatea şi după aia îţi dai seama că timpul este scurt şi viaţa la fel şi nu merită să te transformi în victima cuiva. Nu are rost să aşteptăm pentru că nu se schimbă nimic.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close