Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici: Cum scăpăm de greutăți și blesteme la începutul lunii martie

Mihai Voropchievici: Cum scăpăm de greutăți și blesteme la începutul lunii martie

La început de primăvară avem parte de multe superstiții pozitive, dar și negative. Este luna în care, din popor, se spune că se activează vrăjil și blestemele, dar și momentul când toate acestea pot fi anihilate. Numerologul Mihai Voropchievici face lumină în această situație și spune ce e de făcut.

Mihai Voropchievici: Cum scăpăm de greutăți și blesteme la începutul lunii martie
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   15:35

La începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile - frici, spaime, blsteme - se manifestă destul de intens. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin când s-a trezit dimineața să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.

La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei. Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situații.  

La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Eu știu ce făcea bunica: dădea cu lumânarea aprinsă la tocul ușii, punea și niște căpățâni de usturoi - pentru că se spunea că la începutul lui martie înviau strigoii.

Energiile negative se manfestă de regulă la trecerea de la un sezon la altul. Dar putem să le eliminăm ușor - făcând sport sau mergând la o pimbare, cu un dialog mai vesel, vizionând o comedie, ca să ne mai descărcăm puțin sufletul - a mai recomandat Mihai Voropchievici, în direct, la emisiunea Obiectiv de la Antena3. 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close