Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum să te înţelegi bine cu soacra. Lidia Fecioru: "Să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii"

Cum să te înţelegi bine cu soacra. Lidia Fecioru: "Să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, despre câteva sfaturi pe care o noră ar trebui să le ia în considerare pentru a se înţelege cu soacra.

Cum să te înţelegi bine cu soacra. Lidia Fecioru: "Să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Noi 2022   •   19:00

"Este un subiect sensibil, dar important de ştiut. Sunt şi multe mituri, dar şi adevăruri. Am văzut şi relaţii foarte frumoase cu soacrele.

O fată a întrebat-o pe mamă care este secretul convieţuirii în familie. Aceasta i-a spus că niciodată să nu-i spui soţului ce a spus mama ta. Şi niciodată să nu îi spui mamei tale ce a spus soţul.

Dacă eşti supărăcios de fel sau o să cauţi mereu nod în papură, normal că o să existe o problemă în relaţia cu soacra.

Este foarte important să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii. Nu poţi să iei pe cineva care este egoist cu părinţii. Imaginează-ţi doar cum va fi cu tine şi cu copiii vostri.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: "Bag-o, domne, în seamnă. Întreab-o dacă vrea un ceai, o cafea"

"Am tot auzit că vai, soacra este aşa şi aşa. Ia încearcă să vorbeşti cu ea pe un ton calm. Nu încerca să dictezi. Nu te costă nimic să fii drăguţ. Fii drăguţ 5 minute, apoi când ai închis uşa, poţi să-i zici ce vrei. Pe om îl îmblânzeşti prin iubire.

Dacă soacra are obiceiul de a critica, noi ar trebui să învăţăm ceva. Dacă ea vrea să mă educe, ştie ce îi place copilului ei. Ea îţi dă nişte repere. Ea vrea să fii mai ordonată, mai gospodină. Este tot pentru tine. Haosul nu va duce nicăieri.

Îţi dă nişte butoane în mână. Te învaţă ceva. Sunt multe cupluri care stau cu socrii. Nu este nicio problemă că se întâmplă asta. Trebuie să existe înţelegere.

Dacă vrei să o îmbunezi îi ceri un sfat, chiar dacă nu ai nevoie de el. Bag-o, domne, în seamnă. Întreab-o dacă vrea un ceai, o cafea. Toate lucrurile astea mărunte contează. Ea ştie să se bucure de lucrurile mărunte.

Trebuie să învăţăm să ascultăm. E cea mai bună tehnică. Trebuie să înveţi să asculţi. Lasă-l să-şi termine fraza. Taci la timp. Tăcerea e de aur. E greu de aplicat, dar exerciţiul este mama învăţăturilor.

Relaţia bună cu socrii înseamnă şi o relaţie bună cu soţul, mai ales în cazul soţului care îşi iubeşte foarte mult părinţii.", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru soacra
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close