Antena 3 CNN Adevăruri ascunse De ce mai multe eşecuri ne apropie de reuşită şi de Dumnezeu, cu Lidia Fecioru: "Dacă nu rişti, nu bei şampanie"

De ce mai multe eşecuri ne apropie de reuşită şi de Dumnezeu, cu Lidia Fecioru: "Dacă nu rişti, nu bei şampanie"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, de ce cu cât avem mai multe eşecuri în viaţă, cu atât avem mai multe şanse de reuşită.

De ce mai multe eşecuri ne apropie de reuşită şi de Dumnezeu, cu Lidia Fecioru: "Dacă nu rişti, nu bei şampanie"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2021   •   19:20

"De ce cei mai păcătoşi oameni sunt mai aproape de Dumnezeu? Pentru că sunt cumva legaţi cu un fir, iar Dumnezeu îi leagă la loc, cu cât aceştia au mai multe eşecuri.

De pildă, în dragoste, ne punem foarte multe întrebări, pentru că vedem că avem foarte multe piedici. De fapt, noi suntem cei care complicăm totul. Ne facem scenarii. 

De exemplu, eşecul în dragoste şi în toate celelalte. Cu cât vrem să fim mai buni, cu atât nu ne merge. De ce? Pentru că ne punem tot felul de întrebări şi de piedici.

Vrem să părem mai buni cu noi şi cu ceilalţi. Oamenii când încearcă să arate că sunt mai buni, sunt ca hoţul care începe să se îndrăptăţească. La fel şi cel care minte. Aşa şi aici", dezvăluie Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru: Într-o relaţie, nu trebuie să vii cu traume din spate"

"De exemplu, dacă am avut o relaţie, două şi nu a mers, dacă este să întâlnim pe cineva nou. Este posibil, ca din acea frică, care este în interiorul nostru, că nu va mai fi cum a fost, s-ar putea să stricăm acea relaţie nouă. Nu trebuie să vii cu traume din spate.

Persoana pe care o întâlneşti trebuie să fie diferită de tine. Nu trebuie să fie aşa cum eşti tu. Într-o relaţie, noi trebuie să creşte spiritual, să învăţăm împreună.

Ar trebui să întrebăm un om bogat câte eşecuri a avut şi apoi a ajuns bogat şi o să-ţi spună că de foarte multe ori. La fel şi la sportivii de performanţă. Câte traume sau rezultate proaste până să ajungă în punctul culminant.

La fel se întâmplă şi cu relaţiile, doar că totul este la cu totul alt nivel", mai explică Lidia Fecioru.

De ce oamenii care nu au încredere, nu pot fi de încredere, cu Lidia Fecioru

"Oamenii care nu au în general încredere, nu pot fi de încredere nici ei. De exemplu, dacă un om nu are încredere în relaţia lui şi spune Domne, mi-am făcut o relaţie, dar nu prea o văd de viitor. Acest tip de persoană, îl aşteaptă pe celălalt la colţ ca să greşească. 

Aşa, nu va ajunge nicăieri. Şi apoi se va mira că persoana aceea va pleca, iar el va rămâne cu orgoliile şi fricile sale.

Dacă am avut un eşec în orice, nu contează, am pierdut un tren, dar vine altul. Ne trebuie răbdare şi să iertăm. Trebuie să le avem în interiorul nostru şi de foarte multe ori trebuie să le privim", spune bioenergoterapeutul.

Lidia Fecioru: "Problema este la tine dacă ai un eşec în viaţă"

"Avem zicala asta în folclor De ce îţi este frică, nu scapi. Dacă cuiva îi este frică, nici nu va ieşi din criză. Aste sunt lucruri de care trebuie să ţinem cont. Nu trebuie să lăsăm frica să ne copleşească. 

Frica creşte în noi neîncredere, intoleranţă şi nesiguranţă şi ne ţine departe de a fi noi înşine. 

Problema este la noi dacă avem un eşec în viaţă. Cealaltă persoană nu are cum să fie perfectă. 

Uite, o poveste, cu un băiat care a decis să se căsătorească cu o vecină de peste drum, Jennifer. Tatăl spunea că în niciun caz să se căsătorească cu acea fată. Mama şi sora la fel, iar fratele îl întreabă Dar de ce cu Jennifer? Iar băiatul îi răspunde: pentru că nu are familie care să o bată la cap.

Trebuie să ieşim din şabloane şi vom avea succes. Dacă stăm în şabloane nu este bine", explică Lidia Fecioru.

În ceea ce priveşte eşecul la locul de muncă, aici ţine de factorii de stres. Dacă împrejurările creează stare de stres, de disconfort, atunci noi trebuie să face o schimbare. Nu trebuie să rămânem acolo.

Dacă într-un colectiv eu mă cert cu oricine, înseamnă că eu sunt problema. Nu mă pot adapta. Deci, unde-i problema? La mine. 

Ar trebui să mai lăsăm din când în când internetul şi să ne plimbăm în parc. Când ne întâlnim cu cineva să salutăm şi să vorbim normal, adică să fim mereu noi înşine. 

Nu trebuie să ne prefacem că suntem fericiţi. Trebuie să avem încredere în noi şi să nu ne pese de ce spun alţi. Mulţi nu văd, iar la 90% dintre ei, nici nu le pasă. Nu vom fi niciodată pe placul tuturor", ne mai spune bioenergoterapeutul.

"Când ai căzut, ce faci? Te-ai scuturat şi ai mers mai departe. Nu poţi spune că ai nişte categorii de eşec, ci 3 zone: financiar, amoros şi profesional", mai spune şi numerologul Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close