Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Destinul în funcţie de numărul karmei şi cum se calculează, cu Mihai Voropchievici

Destinul în funcţie de numărul karmei şi cum se calculează, cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, în emisiunea Adevăruri ascunse, ce destin avem în funcție de karma. Potrivit numerologului, cea mai simplă modalitate de a ne calcula karma este cea din astrologia indiană.

Destinul în funcţie de numărul karmei şi cum se calculează, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2021   •   20:36

"Aceasta este karma zilei de naștere pentru că la total general karma cuprinde o multitudine de exemple. Noi ne referim la modalitatea din astrologia indiană de a depista karma. Iei ziua ta de naștere și scazi 1 (minus 1). Dacă ai 2 ziua de naștere scazi 1 și karma ta este 1. Dacă ai 11, 11 - 1 = 10. Aduni 1+0 și rezultă tot 1. Dacă ai 17 zicem 17 - 1 = 16. Și la 1 + 6 rezultă karma finală 7", a explicat Mihai Voropchievici.

Karma 0

Este karma celor care se află la prima încarnare, la prima venire în lume. Karma este suma tuturor greșelilor dintr-o viață anterioară, iar cei cu 0 nu au apucat să facă greșeli. Cei cu karma 0 au oportunitatea de a începe o viață nouă, fără defecte specifice. Ei sunt oameni foarte fericiți, pentru că ei nu au cu ce încărcătură să vină,

Karma 1

1 înseamnă independență, individualism, acțiune. Toți cei care au karma 1 trebuie să învețe în această viață că în viața cealaltă au avut 2 și au ajuns la 1. Ei au fost dependenți de alții în alt viață, pentru tot ce au făcut au cerut aprobare, permisiune, iar acum sunt singuri: ei ei hotărâsc, ei acționează, ei rezolvă tot. Se șterge tot cu buretele și trebuie să fie proprii stăpâni ai destinului și ai karmei lor. 

Karma 2

Sunt cei care nu au reușit să se impună într-o viață anterioară, pentru că au fost un 3. Ei erau un spirit liber, iar acum trebuie să lucreze în echipă, să învețe asocierea, să ofere ajutor, pentru că dacă vor face treaba asta este perfect. Pentru ei intuiția este talismanul norocos, pentru că sunt extraordinari de intuitivi. Cu toate astea, pot face greșeli, pentru că ar putea să ceară părerea unei alte persoane și să fie îndrumați greșit.

Karma 3

Aceștia nu au reușit să utilizeze creativitatea într-o viață anterioară, dar acum trebuie să devină creativi, veseli, versatili, liberi și să facă toate năzdrăvăniile. Trebuie să învețe să-și folosească darurile vieții într-o direcție clară. pentru că tind să se risipească în prea mare banalități.

Karma 4

Este karma de muncă pentru că înainte au fost 5, adică au fost superficiali, au trecut peste toate, au luat în râs toate lucrurile, au fugit de munca grea. Acum trebuie să învețe să fie ordonați, cu cât vor fugi de muncă, cu atât vor munci și mai mult. Fiți ordonați și răspundeți la solicitări.

Karma 5

Cei cu karma 5, într-o viață anterioară s-au lăsat în voia multor îndeletniciri relaxante, dragoste, plăceri. Nu-i așteaptă o lege prea ușoară acum cu karma 5. Realizează târziu câte lucruri nu au făcut la timpul lor, așa că timpul irosit acum se răzbună pe ei. În această viață trebuie să învețe valorificarea timpului la cote maxime, să nu piardă o secundă.

Karma 6

Cei cu karma 6 și-au ignorat într-o viață anterioară responsabilitățile familiale, au vrut să trăiască liberi, ei cu gândurile lor, mai introvertiți, Nu au vrut să aibă grijă de membrii familiei. Asta e mai rău, pentru că au plecat dintr-o familie, iar când membrilor familei le-a fost greu, ei le-au întors spatele și au cea mai grea karmă. Cu karma 6 vor trebui să aibă grijă că se poate îmbolnăvi o persoană dragă din familie și trebuie să-și asume toate responsabilitățile

Karma 7

Aceștia nu au reușit într-o viață anterioară să evolueze spiritual. În această viață trebuie să se apropie mai mult de valorile spirituale, să accepte că există un Dumnezeu pe care chiar dacă nu îl vezi îi simți sprijinul în orice situație critică. E o karmă cu probleme în sensul că trebuie să te orientezi spre tot ce înseamnă credință, religie, dar totodată și spre înțelegea minunilor spirituale a celor din jurul tău. Adică poți să devii un mentor spiritual, să explici altora ce înseamnă credința.

Karma 8

Nu au folosit cum trebuie banii într-o existență anterioară. Au fost risipitori sau au folosit banii în mod abuziv. Acum, cu cât încearcă să câștige bani prin mijloace necinstite, cu atât pedeapsa pentru ei va fi mai mare. Deci trebuie să câștige bani în mod onest, cu muncă proprie și din puținul pe care îl câștigă, din când în când, să facă și opere de caritate, dar să nu dea profitorilor.

Karma 9

Au evitat să îi ajute pe alții într-o existență anterioară. 9 este cifra altruismului, el a fost mai zgârcit, nu a vrut să ajute pe nimeni, nu a vrut să colaboreze cu nimeni. Lecția adusă: învățați să fiți umanitari, să-i ajutați pe ceilalți și să faceți acele lucruri, chiar dacă nu vă plac, cu încredere că le faceți în folosul omenirii.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close