Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cel mai ieftin dezinfectant natural pentru cameră. Lidia Fecioru: "Facem un ceai și îl turnăm într-o farfurie"

Cel mai ieftin dezinfectant natural pentru cameră. Lidia Fecioru: "Facem un ceai și îl turnăm într-o farfurie"

Un ingredient extrem de comun folosit de români la pregătirea mâncărurilor poate ajuta la aerisirea camerelor și la îmbunătățirea calității somnului, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cel mai ieftin dezinfectant natural pentru cameră. Lidia Fecioru: "Facem un ceai și îl turnăm într-o farfurie"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    06 Ian 2024   •   20:00

"Mi-am adus aminte să mai vorbesc despre frunza de dafin, pentru că e foarte important să vă aduc alte și alte noutăți despre ea.", a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse

"Celor care au probleme cu o gingivită, cu o infecție dentară, cu un proces de inflamație a gingiilor, paradontoză, de multe ori le miroase gura. Așa că, de două-trei ori pe zi, puteți mesteca câte o frunză de dafin.

Copiiilor care dorm mai agitat, care se trezesc repede, e bine să le punem niște frunze de dafin într-un săculeț, să îl punem în fața de pernă sau chiar săculețul lângă ei, acolo unde dorm ei cu căpuțul.

Dacă vrem să dezinfectăm o încăpere, facem un ceai de frunze de dafin, lăsăm așa vreo trei ore, astupat, să iasă bine din frunză mirosul, și îl turnăm într-o farfurie și lăsăm în cameră. Aerisim și dăm să iasă mirosul ăla de frunză de dafin și să vedeți cum aerisește camera de nu îți vine să crezi".

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close