Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Dieta longevităţii, cu Lidia Fecioru. Ce alimente trebuie să consumi dacă vrei să trăiești mai mult

Dieta longevităţii, cu Lidia Fecioru. Ce alimente trebuie să consumi dacă vrei să trăiești mai mult

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi dacă vrei să trăiești mai mult.

Dieta longevităţii, cu Lidia Fecioru. Ce alimente trebuie să consumi dacă vrei să trăiești mai mult
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Mai 2022   •   20:25

"Ciocolata ne aduce fericire, dar ne ajută şi la acest regim. Este foarte bună, pentru că ţine locul multor proteine. 

Rolul cel mai important îl are postul. Trebuie să ne alegem 12 ore, în care să avem o perioadă de pauză. Să postim cinci zile la câteva luni. Ceea ce este foarte bine, pentru că în post, organismul se detoxifică.

De foarte multe ori, noi, nu mai avem timp să mâncăm toată ziua şi toată mâncarea pe care ar trebui să o mâncăm timp de o zi, ar fi bine să o mâncăm la 11-12 ziua", a spus Lidia Fecioru, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru: "Cu cât mâncăm mai puţin, cu atât stomacul se micşorează şi slăbim"

"Ar fi bine să scoatem carnea roşie din alimentaţie, care poate fi înlocuită de fructele de mare, peşte. Cât mai puţină carne de pui. 

Este foarte bine ca în această perioadă să ne facem supe din rădăcinoase. Sucul de ţelină sau din tulpină este foarte bun antioxidant, plus că ne ajută la ridicarea acidităţii stomacale.

Carnea de peşte, mai ales cel oceanic, păstrează ouă de paraziţi care sunt microscopici. Carnea să fie mereu bine preparată.

Leguminoasele, cerealele integrale şi legumele formează o parte cheie, la fel ca şi nucile şi uleiul de măsline. Tot ce avem seminţe sunt pline de uleiuri.

Cu cât mâncăm mai puţin, cu atât stomacul se micşorează şi slăbim. Dieta reduce riscul de a dezvolta boli legate de vârstă. Contează foarte mult sănătatea psihică. Este mai mult un stil de viaţă", a spus bioenergoterapeutul.

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close