Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Dragoste sau bani? Ce aleg zodiile în viaţă, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea nu vorbeşte. Ea simte şi trăieşte"

Dragoste sau bani? Ce aleg zodiile în viaţă, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea nu vorbeşte. Ea simte şi trăieşte"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce aleg zodiile în viaţă: dragoste sau bani.

Dragoste sau bani? Ce aleg zodiile în viaţă, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dragostea nu vorbeşte. Ea simte şi trăieşte"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2022   •   20:00

"Zodiile de pământ iubesc cel mai mult banii. Vorbim aici despre Fecioare, Taur, Capricorn. Pe lângă ei, mai sunt şi alte zodii de Aer şi Apă care se duc la bani. Racul iubeşte foarte mult partea financiară, la fel şi Scorpionul.

Vărsătorul vrea şi el bani, dar este foarte aerian şi mai uită. Leul vrea jumătate, jumătate. La fel şi Berbecul. Leul vrea pentru prima dată să strălucească, apoi lasă dragostea.

Zodiile de Aer sunt total diferite. Dacă au dragoste, au tot ce vor. Dumezeu îi iubeşte. Peştii vor dragoste şi oferă foarte multă dragoste.

Atenţia este foarte importantă în orice relaţie. Trebuie să acordăm atenţie partenerului. La fel trebuie să dăm şi noi, la rândul nostru.

Dragoste sau bani? Dragostea vine după partea financiară. Sunt foarte mulţi materialişti. Orientarea spre material nu este bună. A cam început să dezumanizeze. Mai este frica de singurătate. 

Sunt oameni care îşi doresc dragoste. Rămân ancoraţi într-o tristeţe pentru că nu îşi găsesc perechea potrivită. Este foarte greu să îi scoţi de acolo. Ei caută iubirea adevărată şi o caută toată viaţa. 

Iubirea adevărată poate veni şi mai târziu. Oamenii trebuie să se descopere. Ei aşteaptă că vine dragostea mare. Ca în filmele indiene. Se poate.

Există oameni care au iubire şi se satură de ea. Dragostea nu se vorbeşte, ea se simte şi se trăieşte.", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close