Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Emoţiile netrăite sunt un drum direct către oncologie" | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru

"Emoţiile netrăite sunt un drum direct către oncologie" | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cât de important este să ne exprimăm emoţiile pe care le avem.

"Emoţiile netrăite sunt un drum direct către oncologie" | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2022   •   21:02

"De data aceasta este mai mult un sfat. Să învăţăm să nu ne reprimăm emoţiile. Emoţiile netrăite şi strânse în interior sunt un drum direct către oncologie.

La un moment dat, aceste emoţii se vor duce în corpul fizic. Ajungem să ne trezim cu tot felul de tumori. De aceea spun să încercăm să nu ne reprimăm emoţiile. 

Câinii nu suferă de boli de inimă, pentru că ei au două variante. Ori fug, ori se bat. De aceea, când avem trăiri puternice şi ne vine să urlăm, să urlăm.

Când găsim un om conflictual e bine să-l punem la punct, pentru că altfel ne încărcăm cu energia aceea negativă. Emoţiile netrăite se transformă în boli.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close