Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Energia galactică a pandemiei, cu Lidia Fecioru: "Ni se deschid alte drumuri"

Energia galactică a pandemiei, cu Lidia Fecioru: "Ni se deschid alte drumuri"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre modul în care putem utiliza în folosul nostru energia galactică a pandemiei.

Energia galactică a pandemiei, cu Lidia Fecioru: "Ni se deschid alte drumuri"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   20:17

În urmă cu mulţi ani se spunea că după anul 2000 se va schimba planeta şi lumea va tinde către spiritualitate. Este această schimbare de energii pentru că Pământul îşi schimbă energia şi este evident că şi energia noastră se schimbă.

Se aşează altfel energiile şi apar alte coduri. Apar nişte portale de energie. Aceste lucruri nu ne dau peste cap pentru că de multe ori nici nu le simţim. Mulţi nu au nicio problemă. Doar că, la un moment dat, se întâmplă la nivel fizic. Ne schimbăm şi noi, ni se schimbă priorităţile.

Ni se deschid alte drumuri, cam asta este schimbare care se produce acum.

Noi ar trebui să fim atenţi şi observăm aceste lucruri pentru că e posibil să ne schimbăm în totalitate meseria. Câtă lume a început să facă altceva pe timpul pandemiei?

Chiar dacă şi-a schimbat job-ul, caută şi acasă să îşi aranjeze lucrurile pentru a fi mai uşor. Chestia asta cu calculatoarele, totul robotizat, că se va ajunge să fie foarte multe lucruri robotizate şi oamenii se vor simţi de prisos. Te simţi inutil. Dar la capătul tehnologiei tot un om stă.

Energia galactică se schimbă. Portalul de pe 11.11.2021

Portalul de pe 11.11 (11 noiembrie) a venit cu mari schimbări. Sunt curios câţi le-au sesizat. Sunt schimbări pe care nu le putem opri. Este un flux de energie care vine şi vrei, nu vrei, ne forţează.

Există oameni care simt aceste valuri de schimbări puternice şi care se sperie şi se închid în ei. Se închid, nu comunică şi se agaţă de trecut. Ei ştiu că aia este realitatea, ce ştiau ei înainte. Toţi avem o luptă în interiorul nostru. Toate generaţiile au avut aceste perioade de schimbări, de încercări. Iar acum este rândul nostru să fim contemporani cu această energie.

Partea spirituală este foarte importantă. Actuala energie galactică crează tot felul de perturbări, dezastre naturale. Am citit că Nostradamus spunea că în timp se va schimba polaritatea Pământului, iar Nordul va deveni Sud şi Sudul - Nord.

Ne uităm la tot ce se întâmplă. Toată această chestie este destul de bulversantă pentru noi. Schimbările vin să ne scoată din starea de ego şi să ne aducă în starea de iubire.

Pentru că ne dăm seama că toate aceste lucruri vin pentru ca noi să schimbăm ceva la noi, iar dacă nu vom schimba, vom fi forţaţi. Valul te trage chiar dacă nu vrei şi trebuie să mergi.

Trebuie să intri pe flux, te obişnuieşti. Astea sunt efectele karmei: tot ce am făcut împotriva naturei, tot ce am distrus, acum vin ca revers al medaliei. Nu e răzbunare, primim o lecţie.

Este perioada unde trebuie să ne îmbărbătăm şi este momentul să dăruim din darurile noastre, de a ne recăpăta puterea personală. Să nu uităm să transformăm imposibilul în posibil şi să trecem toate aceste lucruri prin intermediul inimii şi al conştiinţei.

La nivel individual, este o perioadă a curăţeniei divine. Revenim. Întoarecerea la origini. Totuşi, ne-a trebuit puţin timp să realizăm că nu tot ce zboară se mănâncă şi că nu e nevoie să crezi orbeşte în cineva. Înseamnă că ne putem salva.

Ne întrebăm de ce s-au întâmplat atâtea în pandemia asta? Unii sunt mai teribilişti, alţii sunt mai docili. Poate să o păţească şi teribilistul, şi docilul. Undeva există o selecţie naturală. Vrem noi sau nu vrem. Unii sunt mai puternici şi alţii se term şi se gândesc doar la asta. Orice lucru îl depăşeşti mai uşor dacă eşti pozitiv.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close