Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum scăpăm de energiile negative din casă, cu Lidia Fecioru: "Pune un ou pe noptieră noaptea și dimineața vei vedea că este negru"

Cum scăpăm de energiile negative din casă, cu Lidia Fecioru: "Pune un ou pe noptieră noaptea și dimineața vei vedea că este negru"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cum poate scăpa o persoană de energiile negative din prorpia casă.

Cum scăpăm de energiile negative din casă, cu Lidia Fecioru: "Pune un ou pe noptieră noaptea și dimineața vei vedea că este negru"
Sursa foto: Antena 3 | Unsplash.com Mahdi Chaghari
de Georgiana Adam    |    11 Mar 2018   •   15:14

Cum putem scăpa de energiile negative din casă sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit în emisiunea Adevăruri ascunse că pentru asta este bine să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim peste tot.

Această procedură trebuie să dureze vreo cinci minute, după care oul se sparge.

O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el.

Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi
x close