Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Exercițiu pentru orice cuplu: 15 minute de vorbă pe canapea | Lidia Fecioru: "Este o dovadă că îți pasă de acea persoană"

Exercițiu pentru orice cuplu: 15 minute de vorbă pe canapea | Lidia Fecioru: "Este o dovadă că îți pasă de acea persoană"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de ce este important ca partenerii de cuplu să discute 15 minute pe canapea.

Exercițiu pentru orice cuplu: 15 minute de vorbă pe canapea | Lidia Fecioru: "Este o dovadă că îți pasă de acea persoană"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   19:00

Adesea, 15 minute de vorbă pe canapea pot fi extrem de importante pentru relația de cuplu, fiind un obicei care îi ajută pe parteneri să se elibereze de problemele zilnice și să-și arate afecțiunea unul față de celălalt.

De asemenea, discuția trebuie să fie însoțită de gesturi mici de afecțiune, care să consolideze legătura dintre cei doi parteneri.

"Este bine ca părinții să fie văzuți de copii vorbind pe canapea. Aceste 15 minute de vorbă pe canapea, măcar o dată pe săptămână, reprezintă o dovadă că îți pasă de acea persoană.

Îi poți pune partenerului o întrebare despre relația voastră sau despre problemele de la serviciu. Poate că partenerul, soțul sau soția ta vrea să-și schimbe locul de muncă și are nevoie de susținere.

Citește și: "Dacă ați știi ce vă așteaptă, ați iubi foarte mult ceea ce trăiți în prezent". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Stați acolo 15 minute și vedeți ce se întâmplă în sufletul vostru", a spus Lidia Fecioru.

În cazul cuplurilor care au copii, Lidia Fecioru transmite că bunicii au un rol foarte important, pentru că le pot acorda părinților pauza de care au nevoie pentru a petrece timp împreună, ieșind ei cu cei mici în parc.

"Și copiii au nevoie de o pauză de la părinți. Bunicii sunt foarte importanți în viața lor. Măcar o zi pe săptămână să aveți timp de voi și de discuție", a mai adăugat Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close