Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Expunerea problemelor personale pe rețelele sociale | Lidia Fecioru: "Cu cât știu oamenii mai puțin din viața ta, cu atât e mai bine"

Expunerea problemelor personale pe rețelele sociale | Lidia Fecioru: "Cu cât știu oamenii mai puțin din viața ta, cu atât e mai bine"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre avantajele și dezavantajele expunerii vieții personale pe rețelele sociale.

Expunerea problemelor personale pe rețelele sociale | Lidia Fecioru: "Cu cât știu oamenii mai puțin din viața ta, cu atât e mai bine"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2023   •   19:00

"A devenit o modă să expui viața personală pe rețelele sociale. Acum lumea crede că e un buton pe care apeși și găsești părelologi. Nici nu găsești sfaturi bune sau cu intenții bune. 

Oamenii vor să se victimizeze, alții vor atenție sau cerșesc mila. Unii chiar așa se răzbună. 

De foarte multe ori, viața voastră nu trebuie să fie etalată pentru că mereu se vor găsi oameni care să te condamne. Negativul vinde mai bine decât pozitivul.

Dezamăgirea va fi de 10 ori mai mare. Pe rețelele sociale este mai mult o răzbunare sau să afle și alții ce părere ai avut. Partea pozitivă este 10%, iar 90% parte negativă.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro

Lidia Fecioru: "Nimănui nu-i pasă de tine. Nu mai cere părerea nimănui"

"Chestia asta de a pune story-uri nu aduce ceva în plus. Poate doar financiar. Tot ce ține de negativ vinde bine. Oamenii se uită la scandal, la ceartă.

Din 1000 de persoane care scriu comentarii, 10 sunt pro și le pare rău de problemele tale, restul sunt negative și își dau cu presupusul.

Să cerem ajutor, nu păreri. Ajutor primim de la un specialist. Tot ce ține de partea intimă, începând de la lenjerie intimă, până la mâncare, trebuie să rămână în intimitate. Nu trebuie să ne etalăm punctele slabe.

Ce mai rămâne necunoscut din aceste persoane dacă se etalează pe rețelele sociale. După 4-5 ani, chestia asta își dă reversul. Până la un moment dat ajungi și nu mai ai ce să arăți. 

Expunerea vieții personale mai arată că ești și singur. Pot fi cazuri în care ești eliberat emoțional atunci când faci acele story-uri. Toți avem o bucățică de drac în noi. De foarte multe ori e bine să nu vadă lumea această bucată a ta. 

E bine să educi această bucată. Nu am văzut pe nimeni să iasă super educat din această treabă. Sunt oameni care nu au rețele de socializare și sunt foarte bine.

Până acum un an și jumătate mă mai uitam și eu, dar mi- am dat seama că cu cât știu oamenii mai puțin din viața ta, cu atât e bine. Nimănui nu-i pasă de tine. Nu mai cere părerea nimănui.", a mai spus bioenergoterapeutul.

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close