Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cât de inteligent eşti în funcţie de forma frunţii, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o inteligenţă sclipitoare şi sunt de mare încredere"

Cât de inteligent eşti în funcţie de forma frunţii, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o inteligenţă sclipitoare şi sunt de mare încredere"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cât de inteligent eşti în funcţie de forma frunţii.

Cât de inteligent eşti în funcţie de forma frunţii, cu Mihai Voropchievici: "Ei au o inteligenţă sclipitoare şi sunt de mare încredere"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2022   •   20:41

Chinezii au făcut şcoli pentru tot ce înseamnă corpul omenesc. Când au ajuns la frunte, şi-au dat seama de aceasta întruneşte unul dintre cele mai puternice caracteristici de determinare a esenţei firii unui individ.

Ei spun că înălţimea frunţii îţi dă trăsăturile morale, fizice, ştie ce fel de om eşti, dacă destinul tău va fi unul promiţător sau dacă ai posibilităţi de îmbogăţire.

Fruntea prătată şi înaltă indică inteligenţă ridicată şi valori excelente. Acest tip de frunte se întâlneşte în special la persoanele ale căror familii au un renume bun şi care au facultăţi mentale remarcabile. Asta e ceva genetic. Astfel de persoane au o inteligenţă sclipitoare şi sunt de mare încredere. Aceste caracteristici se întâlnesc mai mult la bărbaţi. 

Fruntea pătrată nu foarte înaltă sugerează o persoană cu capacităţi intelectuale foarte bune, cu potenţial ridicat de a atinge succesul, deşi rar aceste persoane vor deţine funcţii de conducere. Sunt persoanele care nu ies în faţă. Lor le lipseşte curajul de a ieşi în faţă. Au un remarcabil instinct practic. Sunt loiali şi de nădejde.

Fruntea înaltă este indiciul unei personalităţi extrem de ambiţioase. Sunt persoane dornice de asimilarea cunoştinţelor, doar pentru a-şi demonstra capacitatea de depăşire. Sunt mai mult egoiste. Sunt într-o discută cu ei înşişi. Sunt persoane deştepte şi raţionale. Au o răbdare fără limite. Sunt pline de viaţă. La femei, acelaşi tip de frunte, indică putere şi rezistenţă.

Persoanele cu fruntea joasă ştiu să se facă plăcute prin personalitatea lor, prin ceea ce sunt şi prin ceea ce gândesc. Ştiu cum să-şi proporţioneze resursele interioare şi externe, astfel încât să reuşească în ceea ce şi-au propus. Sunt persoane care preferă să rezolve conflictele pe cale amiabilă. De cele mai multe ori, găsesc o metodă calmă şi liniştită pentru a-şi pleda cauza.

Fruntea joasă, dar îngustă aparţine unor personalităţi sensibile sau schimbătoare. Aceste persoane pot fi uşor influenţate de cei din jur. De multe ori, întâmpină reale dificultăţi în a duce la bun sfârşit o acţiune începută dacă sprijinul sau aprobarea celorlalţi sunt întrerupte.

Cei cu fruntea înclinată sunt cei care concluzionează extrem de rapid. Sunt agili la minte şi intuiesc cuvintele înainte ca acestea să se exprime. Sunt impulsivi şi au reacţii fizice spontane. O bună parte dintre cei cu acest tip de frunte sunt sportivi înnăscuţi.

Cei cu fruntea bombată sunt cei care lucrează în domeniul artistic şi excelează. Acceptă libertatea totală şi nu ai voie să-l îngrădeşti. Aceştia sunt oamenii liberi. Nu le place să fie cenzurate sau controlate. Sunt oamenii care o iau după colţ. Sunt foarte buni vizionari. Evită domeniile în care trebuie să lucreze cu cifre.", a mai spus numerologul.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Solistul de la Coldplay le-a cerut spectatorilor să îl huiduie
x close