Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Este mâna omului cu reuşite în viaţă"

Ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Este mâna omului cu reuşite în viaţă"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre caracterul oamenilor în funcţie de forma mâinii.

Ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Este mâna omului cu reuşite în viaţă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2022   •   20:35

"Cea mai interesantă mâna este cea mare. În acest caz, creierul domină inima. Este o persoană gânditoare care ştie să-şi controleze emoţiile şi care nu decide nimic la întâmplare.

Totodată, mâna mare denotă un spirit analitic minuţios, care vrea să ştie şi cel mai mic detaliu înainte de a trece la acţiune. Decizia odată stabilită niciun obstacol nu-i mai stă în cale. Pot deveni încăpăţânate, dar şi tenace.

Ştie să păstreze un secret. E prea puţin maleabilă şi se pliază cu greutate la schimbări. Poate arăta puţină timiditate.

Mâna mică - Cei care au mână mic înseamnă că inima domină creierul. Observă mai bine imaginea de ansamblu decât detaliile. Gândirea este mai puţin profundă. Anunţă un caracter vesel şi optimist. Mâna mică arată o uşurare în a se adapta.

Adoră bârfele şi părăvlăgeala. Dacă vrei să afle tot oraşul, spune-i unei persoane cu mână mică.

Mână cu degetele mici, dar lată. Persoana are multă vitalitate. Este puternică, curajoasă şi luptătoare. Este mâna omului care are reuşite în viaţă. Pot fi mai direcţi, şi sunt foarte tupeişti. Poate să calce în picioare pentru a avea succes. Este inteligentă.

Mâna îngustă, de artist. Este mâna celor lipsiţi de încredere. Sunt nesiguri. Sunt suspicioşi. Nu este o mână fericită, pentru că trăieşte în permanenţă în nesiguranţă. Îi scade elanul. Suferă şi de o nesiguranţă cronică . Sunt persoane foarte longevive. 

Mâinile care pot să mintă sau să nu mintă. Sunt acele mâini de artist boeme. Sunt cei care ştiu să trăiască clipa. Sunt mai nepăsători. Ţin secrete", a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close