Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Formele geometrice din palmă, cu Mihai Voropchievici. Avertismente şi ajutoare în viaţă

Formele geometrice din palmă, cu Mihai Voropchievici. Avertismente şi ajutoare în viaţă

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care sunt avertismentele și ajutoarele din palmă de care trebuie să ținem cont.

Formele geometrice din palmă, cu Mihai Voropchievici. Avertismente şi ajutoare în viaţă
Sursa foto: Antena 2
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2022   •   19:48

"Ne mutăm la geografia palmei și geometria palmei. Chiromanția are și forme geometrice, care vin și îți certifică niște calități pe care le ai. Prin lungimea degetelor, forma lor și culoarea lor. Ele vin ca o autentificare și întărește. E a doua confirmare.

De exemplu, cei care au niște talente deosebite și care aveau sub degetul inelar și cel mic, avea steluțe, triunghiuri sau pătrate. Triunghiul indiferent ce dimensiune are și oriunde este poziționat indică un talent într-o anumită latură. 

Dacă ar fi sub degetul arătător, semnifică faptul că ești lider. Dacă e sub degetul inelar, ai o grămadă de posibilități. Poți să fii un mare șef de marketing sau să te ocupi de comerț la nivel mare. Ai un talent și te poți dezvolta. Triunghiul înseamnă talent. Înseamnă și protecție totală. Forța divină te propulsează. Sunt o persoană de bază. Dacă tu ai protecție divină, te scoți din toate. 

Pe lângă toate aceste minuni, mai pot apărea stelele. Dacă ai aceste stele în funcție de poziționarea lor. Ele se cam plantează pe linia vieții, a destinului sau pur și simplu în podul palmei. Asta înseamnă că posesorul are niște abilități ieșite din comun într-un anumit domeniu.

Dacă apare în partea de sus a liniei vieții, înseamnă că ești o persoană foarte inteligentă. O inteligență deosebită. Acești oameni pot ajunge oameni de știință. Au și har. A fi preot, trebuie să ai har. 

Mai apare și rombul. Un pătrat turtit. În general, apare la persoanele care au degetul inelar mult mai lung decât cel arătător. Acesta este omul care riscă. Aștia caută aventura și sunt dependenți de aventură. Sunt dispuși să riște. Sunt și cei care câștigă. Având rombul, găsim acei oameni nestăpâniți.

Cei care au acest semn pe mâna dreaptă sunt de nestăpânit, iar cei care îl au pe mâna stângă sunt mai domoli. Ei sunt oamenii care nu cred, până nu văd.

Sunt oameni deciși, care nu dau înapoi. Rombul, în general, se poziționează într-o linie. Merge în linia vieții și are continuitate. E ca o probă de încercare în viața teribiliștilor. Pentru ei, este o avertizare foarte serioasă. Aștia nu se tem de moarte.

Forma peștelui. Este un fel de insulă. Se mai poate vedea pe linia inimii. Poate fi o combinație dintre un x sau o steluță și un triunghi în coadă. Ei sunt oameni cu o credință de fier. Au o credință nestrămutată. De multe ori, apare steaua mistică. Eu o am. Asta înseamnă că acea credință pe care o am, merg cu ea până în pânzele albe. Insula este legată de credința și forța în care crezi în această latură spirituală. Sunt oameni care de foarte multe ori, nu vin să creeze disensiuni. Au atâta calm și răbdare. Știu cum să te ajute. 

Semiluna. Sunt oameni care dețin forța intuiției. Sunt oameni clarvăzători. Au o intuiție fantastică. Mai pot apărea și cercuri. Astea apar la persoanele care au perioade ale vieții când intră în niște lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu pot să înceapă ceva, pentru că nu au nicio reușită. Sunt efectiv ani morți. Ai trecut prin viață ca gâsca prin apă.

Mai poate apărea și tridentul. Dacă este în jos, ai protecție divină, dar doar în situații limită. Dacă este orientat în sus, atunci protecție divină totală. Nu e un semn condiționat, dacă ai fost rău sau bun.", a spus Mihai Voropchievici.

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Schimbări la buletinele românilor. Noi informaţii care vor apărea pe act
x close