Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Fructul care luptă cu problemele digestive şi răceala. Lidia Fecioru: "Se ţine la întuneric o săptămână şi se beau 20 de picături pe zi"

Fructul care luptă cu problemele digestive şi răceala. Lidia Fecioru: "Se ţine la întuneric o săptămână şi se beau 20 de picături pe zi"

Cojile acestor fructe de sezon ajută la creşterea imunităţii şi a poftei de mâncare, dar şi în caz de răceală sau bronşită ori probleme digestive.

Fructul care luptă cu problemele digestive şi răceala. Lidia Fecioru: "Se ţine la întuneric o săptămână şi se beau 20 de picături pe zi"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2022   •   10:00

Cojile de portocale şi mandarine sunt bogate în ulei esenţial şi sunt foarte bune pentru bronşită, răceală şi întărirea imunităţii.

"Punem trei linguri de coajă uscată de portocală sau mandarină şi o zdrobim, turnăm două pahare de apă fierbinte peste ea, lăsăm trei ore acoperit şi apoi strecurăm şi bem acest ceai pentru bronşită şi răceală", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Acelaşi ceai poate fi utilizat şi pentru spălatul pe cap. "Deci, practic, nu le aruncaţi. Uscaţi cojile, că nu îşi pierd din proprietăţile lor", a mai spus Lidia Fecioru.

Amestecate cu votcă, ele sunt bune pentru creşterea apetitului, a imunităţii şi a tractului digestiv, mai precizează bioenergoterapeutul.

"Se ia coaja de la o mandarină, se toarnă 200 ml pălincă bună sau alt alcool, se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă", a indicat Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close