Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Gelatina, leacul pentru căderea părului. Lidia Fecioru: "Acest amestec se bea dimineaţa, cu 30 de minute înainte de masă"

Gelatina, leacul pentru căderea părului. Lidia Fecioru: "Acest amestec se bea dimineaţa, cu 30 de minute înainte de masă"

Gelatina atât de cunoscută gospodinelor, mai ales când vine vorba de prepararea piftiei, poate fi o băutură miraculoasă cu efecte benefice asupra sănătăţii.

Gelatina, leacul pentru căderea părului. Lidia Fecioru: "Acest amestec se bea dimineaţa, cu 30 de minute înainte de masă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2021   •   20:57

Concret, acest praf ajută în lupta cu căderea părului, dar şi pe cei cu probleme la încheieturi sau oase, pentru că gelatina are colagen, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

"Simpla gelatină pe catre noi o folosim la piftie, tarte, creme nu poate fi falsificată şi se face doar din oase.

"Băutura miraculoasă" din gelatină, apă şi lămâie

Se pune o linguriţă de praf de gelatină, un pahar de apă şi o linguriţă de suc de lămâie. Amestecăm, lăsăm gelatina să se topească şi punem apoi sucul de lămâie", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei.

Această "băutură miraculoasă", spune ea, se bea dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30-40 de minute înainte de a mânca.

Cum se face cura cu gelatină pentru păr, oase, unghii şi piele

"Gelatina e foarte bună pentru păr, oase, încheieturi, unghii, pentru cei cărora le cade părul, dar şi pentru piele, deoarece ea conţine colagen.

O putem bea o lună de zile sau în cure de câte 10 zile, cu pauze între ele", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

×
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close