Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Greșelile care îți alungă banii din casă, cu Lidia Fecioru: "Niciodată nu se face asta!"

Greșelile care îți alungă banii din casă, cu Lidia Fecioru: "Niciodată nu se face asta!"

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre cele mai frecvente greșeli, care alungă banii din casă, atunci când facem curățenie. În special dacă aruncăm lucruri.

Greșelile care îți alungă banii din casă, cu Lidia Fecioru: "Niciodată nu se face asta!"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2021   •   20:16

Bioenergoterapeutul a vorbit despre energia banilor și cum putem ajunge la prosperitate, aplicând câteva reguli simple prin care păstrăm această energie în căminul nostru.

Într-o viață, omul strânge foarte multe lucruri. Deși noi trebuie să învățăm, că acum e modă de cumpărat de la second hand. Dacă vrem să scăpăm de ele, le dăm, pentru că sunt destui care nu le au. Și sunt lucruri bune, folosibile. Eu nu le arunc la gunoi, dar le pun, că știu că le ia femeia de serviciu. Orice, și o canapea, lucrurile astea nu le arunc așa afară.

E foarte important să facem aceste lucruri pentru că ne dăm bogăția din casă, ne dăm informația, ne dăm venitul, ne dăm norocul la bani. Când le aruncăm, ne aruncăm norocul practic. Dacă le dăm cu drag nu e nicio problemă, că ne detașăm de ele. Dacă le aruncăm, ne aruncăm nouă norocul.

Noi când suntem prost dispuși facem curățenie. Cea mai mare greșeală. 

De multe ori când facem curățenie avem tendința, eh 10 bani, aruncă-i acolo. Niciodată! Un bol, un locșor, unde păstrăm monede, chiar dacă nu e ea galbenă cum am vrea să fie, nu aruncă bănuții, niciodată!

Am fost acum câțiva ani în Belgia, la o familie de evrei. Și aveau monezi aruncate în toată casa, pe jos. Și toată casă era cu monede pe jos. Călcau pe bani. Și întradevăr, erau foarte bogați, dar călcau pe bani. Le strângeau într-un colț, măturau, spălau, după care le înșirau înapoi. De la ei am învățat. Și am sub covor, în sufragerie, am aruncate monede și covorul e deasupra. Pe hol am un preș și las acolo bănuți. Am sub masă în bucătărie, că am masă de sticlă, și sub fața de masă am bancnote băgate. Sunt lucruri care atrag bunăstarea.

Cum începem să facem curățenia pentru a păstra în casă energia banilor

Eu îi învăț pe toți, întâi să facă curat în hol. Să începi de la ușă. Să nu maturi spre ușă, să maturi înapoi. Să nu dai bogăția afară pe ușă. E foarte bine din ultima cameră, pentru că aduci bogăția în centrul casei.

Poate e bine să punem și lucruri de feng shui. Un pom al banilor, care ne ajută și la creativitate. Mai putem pune broască cu banul în gură, dar nu trebuie să o pui sus, trebuie să o lași jos.

E bine să facem întâi curățenie în colțul camerelor, că acolo se strânge tot ce e negativ. Întâi scoatem preșurile și patul îl facem la sfârșit.

Lunea e bine să nu facem curățenie. Joia și vinerea se spune că sunt zilele curățeniei. Nu sâmbăta.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse banii casa
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close