Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 16-22 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie să facă o alegere, Gemenii au parte de schimbări neașteptate

Horoscop 16-22 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie să facă o alegere, Gemenii au parte de schimbări neașteptate

Horoscopul pentru perioada 16-22 octombrie 2023, prezentat de Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de pe antena3.ro, aduce în lumină previziunile astrologice pentru săptămâna următoare.

Horoscop 16-22 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie să facă o alegere, Gemenii au parte de schimbări neașteptate
Sursa foto: antena3.ro I Getty Images sarayut Thaneerat
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2023   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul pentru săptămâna următoare are negru - șase, o carte dificilă. Sfârșitul unei situații în care o transformare se impune din partea voastră. Aveți două variante: Dacă nu acționați de grabă, puteți să aveți acea situație care să sfârșească sau pur și simplu să obțineți un eșec din partea ei. Așteptarea nu e recomandată pentru voi săptămâna asta. Cu cât acționați mai repede, cu atât e mai bine.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurul are Luna 2. Face ce face și se lipește de cărți din astea. Sunt mai visători, amintiri, pasivitate, receptivitate, emoții. O săptămână în care toate aceste lucruri vin asupra bietului taur. E cuprins din toate părțile și de visare. Deci e o săptămână în care el încearcă să retrăiască ceva frumos, să întoarcă în trecut, la o situație plăcută, dar care practic nu e recomandată. Încearcă să ieși din visarea asta pentru că viața e frumoasă dacă o privești și dacă participi la ea. Dacă aștepți să vină, nu vine nimic.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni 

Pătratul 4, carte neutră, pozitivă. Începutul unei acțiuni, mai ales pe latură profesională, în care vă doriți și veți obține realizarea materială pe care o așteptați. Deci o săptămână cu realizare în profesie și cu partea financiară.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

În schimb, Răcușorul are o săptămână în care trebuie să dea importanță foarte mare comunicării și a schimburilor de păreri, de idei și de colaborări. Veți putea primi un mesaj, un telefon, în care sunteți invitați să faceți o deplasare, iar acolo, o reuniune de familie. E fantastic de bine.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leu, a ieșit și soarele care îl patronează pe Leu. Carte excelentă, fericire reușită, te afirmi, îți sunt recunoscute meritele, clarifici în mod fericit o situație care te-a deranjat și care nu ți-a dat decât insomnii, ca să spunem așa, dai dovadă de mare vitalitate. Vei fi creativă, faci schimbări în locuință.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara, carte neutră. Trebuie să dai dovadă de înțelepciune, să ai multă putere de reflexie, să te retragi un pic în liniște și singurătate, alături de niște persoane mai în vârstă, care să te ajute cu un sfat pentru eventualele probleme pe care le ai. Deci deschide-ți sufletul! Este obligatoriu, pentru că fecioarele au și o timiditate și o pudicitate mai deosebită.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanţă

Balanță. Prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile, întoarcerea cuiva, faceți o vizită. Cunoști persoane care vor intra în sufletul tău. Deci relații amicale. Sfatul este, fă tu primul pas.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Receptivitate, răbdare. Apar secrete care trebuiesc dezvăluite altfel nu puteți să rezolvați acea problemă de dragoste care vă frământă. Dacă nu aflați trecutul persoanei, mai ales că voi sunteți curioși și fără ele nu puteți să faceți nimic, nu veți reuși o întâlnire călduroasă. Situația evoluează lent și discret.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

13 de Alb. O carte foarte bună. Vei avea parte de protecția unei persoane foarte importante, o personalitate marcantă, poate să fie și invitat într-o emisiune TV, și care are un suflet generos, dar fii încrezătoare pentru că tot ce faci. Ești pe calea ce bună.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Roșu-19. Ai forță, ai energie bine canalizată, ai depășit o săptămână anterioară destul de complicată, începeți să dominați situația și asta vă place, și sunteți prin de dinamism. Aveți și multă combativitate, în final, toate la un loc, vă conduc la reușită.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Piscul-5. Carte neutră. Simbolizează demararea unei acțiuni, mai ales pentru cei necăsătoriți. Veți cunoaște un tânăr sau o tânără, veți avea energia respectivă, vă veți lansa într-un dialog că vă place să vorbiți mulți, și tot ce este energie combativă și combinativă, vă favorizează săptămâna.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti

Bulgărașul de foc. Schimbare de situație benefică. Deplasări, totul se desfășoară cu rapiditate. Șansa e de partea dumneavoastră, dar te obligă la o răspundere rapidă în situațiile care s-au apărut. Una peste alta, încă o săptămână foarte benefică.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close