Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii au succes pe toate planurile, Leii vor face o schimbare profundă

Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii au succes pe toate planurile, Leii vor face o schimbare profundă

Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Jocul viitorului spune că Peștii vor reuși pe toate planurile, iar Leii vor fi nevoiți să facă o schimbare în profunzime.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2024   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul are o carte neutră, 13 cenușiu. Simbolizează timpul, înțelepciunea și puterea de reflecție pentru săptămâna următoare. Ai nevoie de puțină liniște. Te retragi în singurătate sau alături de persoane mai în vârstă de la care poți beneficia de sfaturi importante. Încercați să dați dovadă de mai multă înțelepciune.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Pentru Taur se anunță furtuna. Te bulversează o situație. Ești plin de furie, cauți dispute cu cei din jur și simți că orgoliul tău e rănit. Ești un cazan de nervi. Din cauza acestor stări, într-o relație, ruptura poate să fie violentă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii vor primi o scrisoare, un telefon sau vor fi invitați la o reuniune de familie. Veți da importanță comunicării cu cei din jur. Este un factor dificil. Încercați să nu tratați cu indiferență lucrurile și comunicați cât mai eficient.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul are cartea bulgărelui de foc, care simbolizează rapiditatea. Pentru săptămâna următoare, Racii vor căuta situații benefice, vor avea parte și de deplasări și întâlniri care vor fi de succes.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul are o carte dificilă, șase de negru, ce presupune o transformare necesară. Această schimbare va fi făcută în profunzime. Dacă nu veți face această schimbare benefică veți ajunge la un eșec. Faceți ce vă spune inima.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are o carte foarte bună. Are o reușită profesională, dar pe lângă asta și o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va fi o reușită care va putea construi o relație fi benefică pe viitor. Aveți grijă să nu refuzați nici o ofertă venită din partea unei persoane mai cu experiență.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanțele vor fi nevoite să facă o alegere săptămâna aceasta. Totodată, vor fi nevoite să lase deoparte îndoiala, ezitarea. Evitați pe cât e posibil o rivalitate, dacă știți că acea persoană nu vă are la suflet. Înainte de acționa, reflectați.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionii, au o carte neutră, luna. Au o săptămână în care încep să viseze, se duc undeva în trecut, în niște momente plăcute din anii precedenți și asta îi face pur și simplu să nu mai acționeze, să devină pasivi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorii vor ieși în evidență în cadrul acestei săptămâni. Dragostea, prietenia vă vor umple viața. Aveți parte de multe schimbări rentabile. Vă bucurați de revederea unei persoane care v-a lipsit o perioadă de timp din viața voastră. Se anunță noi relații amicale cu condiția ca voi să faceți primul pas.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornii vor demara o nouă acțiune săptămâna trecută. Cei singuri își pot întâlni perechea. Este cazul să lăsați de-o parte pasivitate și să faceți ceva în acest sens.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorii au parte de o carte interesantă, cea a fecundității. În cadrul acestei săptămâni s-ar putea să aveți în vedere o discuție despre conceperea unui copil.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Iese soarele pe strada Peștilor. Cartea lor simbolizează fericire și reușite pe toate planurile. Vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele. Clarificați fericit o situație care era destul de ambiguă. Dați dovadă de mare vitalitate și aveți succes în tot ceea ce vreți să întreprindeți. Pentru cei singuri, la orizont se întrevede o mare dragoste.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close