Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 5-11 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu este alături de Berbeci, Gemenii au succes în tot ceea ce fac

Horoscop 5-11 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu este alături de Berbeci, Gemenii au succes în tot ceea ce fac

Horoscop 5-11 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu este alături de Berbeci în această perioadă când sunt trădaţi, Gemenii au succes în tot ceea ce fac, iar Capricornii se pregătesc de un nou început.

de Georgiana Adam    |    03 Feb 2024   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul are cartea râu, 17, negativă - posibil un abandon, o trădare, cineva care i-a promis marea cu sarea se face că nu-l mai cunoaște, nu-l mai ajută. Pentru moment sunteți în situația să nu mai vă faceți iluzii că tot ce zboară se mănâncă. Așa că depășiți și starea aceasta, dar puțin mai greu. Vă simțiți destul de blocați, dar Dumnezeu este alături de voi și vă ajută să depășiți aceste momente.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

În schimb, Taurul are Semilunele, 10 - o săptămână în care trebuie să faceți o alegere, dar sunteți bântuiţi de ezitare, de îndoială, de dualitate, de neliniște. Sunteți în rivalitate cu toată lumea, cu toți din jurul vostru, așa că sfatul este să reflectați înainte de a acționa. 

Citeşte şiHoroscop 1-15 februarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele sunt binecuvântate în această perioadă, schimbări de direcţie la Gemeni

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii au Soare, carte excelentă - fericire, reușită, afirmare, se recunosc meritele. Clarificați în mod fericit o problemă care vă dădea bătăi de cap, dați dovadă de mare vitalitate și aveți succes în tot ceea ce faceți. Cei care sunt fără parteneriat au o șansă în dragoste, o întâlnire sentimentală cât de curând, chiar la începutul săptămânii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racii au Cosmosul, carte excelentă. Dacă ați avut o săptămână anterioară când vă plângeați de milă, acum este momentul să întreprindeți tot ce vreți, pentru că veți reuși, iar reușita va fi excepțională. O situație care vouă v-a creat destul de multe neplăceri are un deznodământ fericit, așa că cedaţi la treabă și nu mai așteptați, că nu face nimeni treabă în locul vostru. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul are o carte neutră, pătratul, 4 - simbolizează începutul unei noi acțiuni, posibil o ofertă profesională, un nou loc de muncă. Această schimbare este cu realizare materială.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are carte neutră, o săptămână în care ești predispusă la dispute. Ești furioasă, orgoliul îți este rănit, ești un car de nervi, te-a bulversat o situație în care aveai senzația că tu ești vioara întâi şi, de aici, pentru cei care au un parteneriat, se poate întâmpla o ruptură violentă. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanța are negru, carte dificilă - sfârșitul unei situații, sfârșitul unei eșec. Sunt situații care pot fi schimbate cu condiția, așa spune cartea șase, de a accepta schimbarea în profunzime, ca să primiți un suflu nou, o renaștere și să scăpați de angoasă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionul are 19 de roșu, carte mai degrabă pozitivă - aveți energia bine canalizată, forța voastră activă domină. Dominați și voi situația, sunteți plini de dinamism, combativitate și toate aceste lucruri nu fac decât să vă aducă reușită. E o săptămână în care forța voastră de atracție fizică și magnetică e la cote alarmante, cât se poate de sus. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Pentru Săgetător, zbor, elan - schimbări și de sentimente altruiste și pozitive, o mulțime de influxuri benefice. Schimbările sunt rentabile. Așteptați să vină cineva dintr-o călătorie, refaceți o vizită. Relațiile amicale sunt pe primul plan, dar toate acestea cu condiția ca să iasă bine și câștig de partea voastră înseamnă că trebuie să fiți voi primii care acționați, să faceți primul pas.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornul se gândeşte la demararea unei acțiuni, gândul lui e la muncă. Un fapt nou pentru cei care sunt într-o relație cu disensiuni va relansa relația, dar renunțați la pasivitate. Aveți șansa unui nou început, aveți energia combativă, vă puteți lansa și veți cunoaște un tânăr sau o tânără conform dorințelor voastre - pentru cei fără obligații.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Pentru Vărsător un roșu - carte mai degrabă pozitivă, simbolizând o energie bine canalizată de care voi dați dovadă. Aveți forță activă, puteți domina situația, sunteți plin de dinamism, combativitate, iar toate raporturile voastre, și pasionale și de muncă, conduc la reușită. Forța voastră de atracție fizică și magnetică e irezistibilă. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii au Steaua drept carte  - simbolizează începutul unei noi acțiuni pe care voi v-o doriți. O activitate profesională reușită va aduce o realizare materială pozitivă. Banii să fie cu voi, că nu au fost, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close