Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura în acest an

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura în acest an

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici. Cum putem atrage banii în anul 2022 în funcţie de zodie si despre meseriile în care merită să investim.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura în acest an
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2022   •   19:53

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul prin excelenţă este foarte ambiţios şi prin lucrurile pe care le face atrage banii. Munceşte din greu, dar este şi constant în muncă.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este un mâncăcios, un gurmand. În domeniul culinar are abilităţi extraordinare. Aceştia pot face bani datorită acestor abilităţi. Ei sunt cumpătaţi, dar până nu au certitudine că de acolo le ies bani, nu investesc.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii sunt patronaţi de Mercur, planeta comunicării. Aceştia excelează în tot ce înseamnă logos, comunicare. Ei pot face bani din comunicare. Folosirea cuvântului este în avantajul nativilor din Gemeni.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul este sensibil, empatic şi are un mare har, stă şi ascultă. Abilităţile excelente de a asculta îi favorizează în a obţine favoruri financiare.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul trebuie să fie calm, pentru că modul în care atrage bani este sigur, dar are nevoie de ceva timp. Leii sunt oamenii care acţionează şi aşteaptă efectul. Aceştia sunt născuţi ca lideri şi atunci când sunt lideri trebuie să ocupe funcţii de conducere, posturi superioare.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele sunt pragmatice, analitice, extrem de concentrate asupra muncii lor, fac bani mulţi datorită modalităţilor diferite de exprimare. Dacă se orientează în domeniul finanţelor, acolo vor face avere.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa este un mare povestitor şi are o mare bucurie de a împărtăşi din cunoştinţele lui cu alţii. Acesta are arta scrisului, arta oratorică şi ştie să ofere fiecăruia ceea ce îi trebuie.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul este asul aşilor în a lucra în marketing, în tot ce înseamnă vânzări. Scorpionii atrag banii, pentru că ştiu să profite la maxim.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul pentru a atrage banii trebuie să lucreze din greu. Are triplu noroc, dar trebuie să lucreze din greu cu propriile lor pasiuni. Atâta timp cât îmbină utilul cu plăcutul face bani mulţi.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte serioşi şi este unul din semnele zodiacale care are cea mai mare grijă de bani, ştie cum să-i atragă. Îşi planifică perfect cheltuielile şi îi iese foarte bine planificarea. Sunt buni negustori, în schimb nu prea sunt vorbăreţi.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul trebuie să întâlnească oamenii potriviţi pentru a face bani. El atrage banii când se asociază cu oameni pe aceeaşi frecvenţă cu ei pentru a dezvolta o idee, o afacere. Vărsătorul e prea visător să o facă singur, are nevoie de o persoană să-l susţină, o zodie de foc în general. Aerul întreţine focul şi ştiu să se completeze.

Horoscop bani 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii atrag banii prin potenţialul lor de creativitate. Aceştia sunt nişte artişti înnăscuţi. Nativii acestei zodii sunt şi romantici, boemi, visători, exact pentru a lucra în tot ce înseamnă artă, domeniu plastic, artistic.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close