Antena 3 Adevăruri ascunse Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici

de Georgiana Adam    |    07 Sep 2019   •   19:07
Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” ce arhangheli protejează fiecare zodie.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii îl au pe Arhanghelul Ariel. E asociat în tradiția iudaică și în vechile texte religioase cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei apropiați, nu doar la ei. Rugciunea când pleacă, dacă ceri ceva, cere întâi pentru cei din jurul tău și lasă-te pe tine la urmă. Ariel îi ajută pe oameni să își transforme visele în realitate, să obțină concret anumite beneficii sau bunuri. 

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Taur

Chamuel este cel care îl vede pe Dumnezeu și era considerat unul dintre cei mari îngeri sau arhangheli care îl ajutau pe Dumnezeu în toate cele ca să urgenteze rezolvarea unor lucruri. Este cel care-l ghidează pe Taur și-l duce pe calea bună pentru a obține ceea ce își dorește de multe ori: pacea și iubirea. 

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Zadkiel înseamnă dreptatea lui Dumnezeu. Este un înger al compasiunii și al mărinimiei. Gemenii devin foarte empatici când e cineva în suferință. Ne învață și că nicio rugă nu rămâne fără răspuns.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Rac

E sprijinit de unii din puternicii arhangheli: Gabriel. E cel mai receptiv să te scoată din impas. În situații de criză sau o problemă gravă, un atac energetic. Numele lui Gabriel în textele vechi înseamnă Dumnezeu este puterea mea. Fiecare pronume are o restălmăcire. Influența lui ajută să aibă încredere în forța lor interioară. Le dă mai multă încredere în ei.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Leu

Zodia este ajutată de Rafael. Este cel care ponderează câteodată energia și egoul nativilor Lei. Le temperează voința și îi obligă să se supună unor reguli. Le oferă o mulțime de daruri spirituale, îi ajută să fie generoși și să vină cu acele lucruri plăcute, care să le ofere alinare suferințelor prietenilor sau semenilor lor.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Are un arhanghel de forță, cel care este cu măsuratul, unitatea de măsură, Metatron. Învață măsura lucrurilor, ne ajută să creștem, să evoluăm prin fiecare experiență și numai acela care învață permanent este capabil să-și ajute semenii. Nu vă rugați doar atunci când sunteți la ananghie. Este capabil să-și ajute semenii în momente de cumpănă. Fii mulțumit cu ceea ce ai.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Este susținută de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifică starea spirituală de echilibru deplin prin rugăciune și credință. Nativii sunt îndrumați să cântărească lucrurile și să depună efort mare pentru a echilibra situațiile tensionate pentru a putea evolua lucrurile.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Zodia este protejată de Azrael. Ajută oamenii să treacă fără durere în lumea de dincolo. Este legat de casa morții și roata zodiacului. El propovăduiește moartea și reînvierea. Nativii învață de la ei să judece oamenii, să aștepte cursul firesc al faptelor și al timpului și să se bucure de viață acum. Trăiește clipa.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Ocrotită de Uriel. I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea că cei pe care îi ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, exaltat, plin de bucurie și de compasiune. Nativii zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Este apărat de Mihail. Un înger sfânt și plin de curaj și de înțelepciune, care reprezintă puterea lui Dumnezeu. Este apărător al dreptății, al ordinii și al credinței și îi învață pe cei pe care îi ocrotesc să trăiască drept oricât de strâmbă ar fi lumea.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Zodia este sprijinită de Arganghelul Cassiel. Este unul din arhangelii învățători, care urmează destinele muritorilor și îi îndrumă pe un drum de la distanță sau este misiunea lor cea adevărată de a păstori. Nativii învață să beneficieze de fiecare experiență a vieții, de curgerea timpului și înțelepciunea pe care ți-o dă evoluția sufletească și spirituală.

Arhanghelii care protejează zodiile, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Peşti

Sunt ajutați de Asariel. Numele lui se traduce din vechea limbă prin sintagma Dumnezeu este ajutorul tău. Este un înger al compasiunii, ajutători și ocrotitori. Învață să fie alături de semenii lor la nevoie și să-i susțină în perioadele grele sau momente de cumpănă, la răscruci de hotărâri. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close