Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile și riscul de a pierde iubirea, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii oferă prea mult partenerilor. Balanțele fug de responsabilitate

Zodiile și riscul de a pierde iubirea, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii oferă prea mult partenerilor. Balanțele fug de responsabilitate

Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri Ascunse” riscul de a pierde iubirea, în funcție de fiecare zodie.

Zodiile și riscul de a pierde iubirea, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii oferă prea mult partenerilor. Balanțele fug de responsabilitate
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2019   •   19:41

HOROSCOP BERBEC - nu au răbdare, nu dă gândește, este tot timpul într-o cursă. Este foarte orgolios și nu dă curs scuzelor. Ei cred că nu pierd nimic.

HOROSCOP TAUR -  pierde mult pentru că nu știe și nu vrea să facă compromisuri. Sunt foarte încăpățânați și merg în salturi. Îi sperie schimbările.

HOROSCOP GEMENI - sunt nestatornici, preferă să aibe mereu portițe deschise. Este dispus schimbării perpetue.

HOROSCOP RAC - îngăduie prea multă libertate partenerului. Face prea multe compromisuri ca să nu piardă relația.

HOROSCOP LEU - vor să fie centrul universului. Oferă prea mult partenerului. Sunt posesivi. Au pretenția să primească de două ori mai mult de la parteneri.

HOROSCOP FECIOARĂ - cere perfecțiunea totală. Sunt foarte aspre și reci în relație. 

HOROSCOP BALANȚA - fuge de responsabilitate, dar urăsc singurătatea. Fac compromisuri pentru a nu rămâne singuri. Flirtează mult și le oferă nesiguranță partenerilor.

HOROSCOP SCORPION - sunt foarte posesivi și geloși. Au suspiciuni sufocante. Îmbolnăvesc relațiile și omoară iubirea.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - țin la libertatea lor. Au teamă de rutină. Urăsc să fie controlați.

HOROSCOP CAPRICORN - își fac prea multe planuri și tipare, iar aici greșesc. Chiar dacă iubește, creează presiuni în cuplu.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - urăște să fie îngrădit. Este distant în relație. Iubesc noțiunea de iubire, dar doresc mai mult prietenia. Sunt egoiști.

HOROSCOP PEȘTI - nu sunt constanți. Sunt duali. Sunt manipulatori de clasă. Au un egoism feroce.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close