Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: ''Leii trăiesc o perioadă specială, Peștii au șanse de neratat''

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: ''Leii trăiesc o perioadă specială, Peștii au șanse de neratat''

Horoscopul dragostei în luna decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, horoscopul dragostei în luna cadourilor.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: ''Leii trăiesc o perioadă specială, Peștii au șanse de neratat''
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2021   •   20:27

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Berbec

Luna decembrie este o lună de acțiune pentru Berbec. Cei care sunt statornici, au o căsnicie de ani de zile, vor crea ceva tensiuni în familie. Urmează momente frumoase în schimb, armonie și bucurie. Posibil în primele săptămâni din decembrie să apară blocaje în relație, dar trebuie să evite cearta și toate acele lucruri care nu fac bine. Nativii singuri au o șansă unică să întâlnească o persoană interesantă, să se îndrăgostească nebunește și o perioadă extrem de frumoasă ca să trăiască o dragoste pură.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Taur

În ziua de 4 decembrie este și eclipsa și este pe casa a opta a Taurului, care aduce cu ea o transformare și o revelație în ceea ce privește planul sentimental. Taurul care este patronat de zeița Venus, poate doar să treacă la un nivel superior. Cei implicați într-o relație, pot trăi niște momente de romantism și revelație extraordinare. Bucuria este că vor fi din nou copii. Tentația trimite anticipat spre o căsătorie, o legătură interesantă, dar de multe ori, Taurii trebuie să fie stârniți de curiozitate. Astfel, se poate lega o relație durabilă. 

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Gemeni

Relația emoțională a Gemenilor trece print-o criză, pentru că ei sunt obișnuiți să analizeze și, în acest moment, se gândesc că trebuie să facă ceva ca să le meargă bine, acceptă și un compromis. Recomandat este ca deciziile pe care le iau să fie după ce fac o analiză mai îndelungată. Nativii singuri nu se grăbesc acum pentru o relație, pentru că sunt obișnuiți să fie singuri. Gemenii speră să găsească o persoană mult mai interesantă decât cele din jurul lor.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Rac

Racii sunt o zodie serioasă, nu poți vorbi de neseriozitate despre ei, pentru că sunt foarte consecvenți, își doresc o familie. În decembrie au tendința de a face din țânțar armăsar, astfel viața lor de cuplu poate întâmpina niște probleme. Nativii care se află într-o relație, cu destule contradicții, trădări și au suferit din dragoste, se pot decide să renunțe la ceva și să accepte un viitor mult mai roz din punctul lor de vedere. Racii nu trebuie să ia decizii în dragoste pe moment. Nativii singuri devin deschiși emoțional, abia din 15-16 decembrie, în a doua jumătate a lunii. Aceștia nu se vor grăbi să intre într-o relație, pentru că dacă nu au stabilitate, nu fac acest pas, dar pretendenții vor fi sub lupă.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Leu

Leii trăiesc o perioadă specială în prima parte a lunii decembrie, pentru că au tendința să devină puțin introvertiți și să-și analizeze niște așteptări pe care le-au avut, niște dorințe cu privire la relația de cuplu. S-ar putea să fie surprinși de parteneri, așa că vor ști să-și rezolve singuri problemele, să ia decizii bune pentru ei. Finalul de lună se anunță romantic și să petreacă sărbătorile într-un mare fel. Poate organiza o excursie sau o surpriză plăcută pentru a petrece sărbătorile. În a doua jumătate a lunii decembrie, Leii vor străluci prin excelență și sunt puncte de atracție pentru ceilalți. Astrele le aduc noroc în dragoste.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Fecioară

Nativii zodiei Fecioară e bine să rămână totuși prudenți, mai ales dacă se află într-o relație, pentru că tentațiile vin și pentru cei care sunt căsătoriți. Atenție mare la ce vi se promite și la ce vi se oferă. Pentru cei singuri, vor cădea în ispită, vor avea parte de aventuri fără limită, dar de scurtă durată. 

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Balanță

Nativii zodiei Balanţă analizează foarte bine situaţia, nu se grăbesc niciodată să facă greşeli. Zodia Balanţă, întotdeauna, când luna este marcată de eclipsa de soare, în data de patru, dragostea este sinceră şi relaţiile pot fi privite şi prin oglinda maturităţii. Luna decembrie aduce multe rezultate bune, dar şi multe situaţii imprevizibile cu puţin haos. Pentru aceşti nativi, luna este grea, tulburătoare, mare consumatoare de energie. Vor avea parte de şanse şi neşanse în egală măsură. Tensiunile pot fi mutate chiar în relaţia de cuplu, dar încet va pleca această ceaţă de nebunie şi încep să fie mai concreţi, vor rămâne statornici. Nativii singuri au şanse să întâlnească multe persoane noi, dar pot începe o prietenie care nu va fi doar atât. 

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Scorpion

Scorpionii nu ştiu ce să facă, dar această perioadă îi determină să-şi plătească greşelile făcute anterior. A venit timpul să-şi asume responsabilitatea pentru nişte decizii mai vechi. Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă destul de tensionată. Aceştia au nevoie de multă atenţie pentru a face faţă tuturor provocărilor dintr-un cuplu. Spre finalul lunii, tensiunile se vor domoli şi se pot bucura de armonie şi echilibru în ceea ce priveşte dragostea.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Săgetător

Nativii Săgetători care în luna decembrie s-ar putea trezi în mijlocul unui uragan, pentru că toate problemele pe care le-au avut în cuplu, în cursul anului, vor avea rezolvare. Săgetătorii trebuie să devină stâlpi de susţinere şi de încredere pentru familie. Spre finalul lunii, tensiunile par să se mai domolească şi viaţa amoroasă pare să-şi recapete armonia. Săgetătorii sunt mari iubitori. Cu paşi mici si siguri, aceştia pot avea parte de succesul dorit. Abordaţi o nouă persoană doar dacă intenţionaţi să o cuceriţi.

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Capricorn

Viaţa sentimentală a Capricornilor poate trece printr-o criză sentimentală în luna decembrie. Se poate isca o situaţie prin care să descopere adevărata natură a partenerului. Luna decembrie va fi o lună în care nativii vor simţi un puternic impact emoţional. Cei care sunt singuri au şansa să-şi întâlnească sufletul pereche dacă vor fi curajoşi şi nu vor da înapoi în faţa provocărilor. 

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Vărsător

Vărsătorii vor caută să readucă flacăra iubirii lor în cuplu. Aceştia sunt plini de energie, atenţi la nevoile celuilalt şi ştiu cum să creeze o uşurare într-o situaţie mai tensionată, pentru că ei au cultul prieteniei foarte dezvoltat. Cu cât nativii zodiei Vărsător sunt mai activi, cu atât reuşita lor va fi mai eficientă. 

Horoscopul dragostei, decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici - Pești

Peştii trăiesc dintr-o dragoste în alta, dar în luna decembrie duc dragostea la o cotă superioară. E posibil ca nativii Peşti să facă proiecţii privind felul lor, cum poate relaţia lor să evolueze spre mai bine, în direcţia dorită. Aceştia ştiu să se bucure de intimitate, de tandreţe, dar şi de prezenţa partenerului. Nativii singuri au şanse să se aventureze într-o relaţie în luna decembrie. 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close