Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici. Gemenii pot fi diferiţi în fiecare zi, Fecioarele sunt mesagerii zeilor

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici. Gemenii pot fi diferiţi în fiecare zi, Fecioarele sunt mesagerii zeilor

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, horoscopul evreiesc pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici. Gemenii pot fi diferiţi în fiecare zi, Fecioarele sunt mesagerii zeilor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   19:44

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici. Toate popoarele şi-au creat propriul horoscop, fiecare popor cu simbolistica lui, în funcţie de lună, în funcţie de anumite perioade de timp din lună.

Evreii nu puteau să nu aibă ei un horoscop propriu, mai ales cu umorul lor original şi cu sinceritatea şi înţelepciunea pe care le au. Au ştiut să îl alcătuiască în aşa fel încât să descoperim tipologia fiecărei zodii născute într-o lună, ei au luat ca punct de referinţă luna respectivă.

Deci, pentru prima zodie, Berbec, au luat prima lună, luna nisan.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Oamenii născuţi în zodia Berbec ştim cum sunt: curajoşi, decişi, puternici, ambiţioşi. Au propria opinie, sunt imaginativi, dar în acelaşi timp sunt şi agresivi, dar şi încrezători în sine. Dacă intră într-o luptă, fac tot posibilul să iasă învingători. Din punct de vedere istoric se spune că luna nisan marchează ieşirea evreilor sau fuga din Egipt, cum e scris în Cartea Sfânta. Eliberarea. E începutul tranziţiei de la sclavia internă la eliberarea de păcat şi de la dependenţa fizică la libertate.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Luna Iiar, potrivit horoscopul evreiesc, corespunde zodiei Taur sau cum se spune în ebraică: Şor. Cuvântul şor înseamnă un animal adult independent. Dar Taurul este cu un pus spre independenţa, manifestarea esenţei individuale. Prin încăpăţânare şi individualism, îl face pe Taur distinct. Sunt foarte apropiaţi, foarte afectivi, dar sunt şi foarte căpoşi când i-ai călcat pe coadă.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Luna Şivan. Gemenii sunt intelectualii care vor să ştie totul, dar de multe ori chiar pretind că ştiu totul. Pentru ei, puterea înseamnă cunoaştere. Cu cât au mai multe cunoştinţe, cu atât sunt mai puternici. Şi sunt dornici să primească informaţii de oriunde, dar să le şi vehiculeze. Cu cât reuşesc să facă comunicarea mai uşoară, cu atât pot face o alegere în viitor mai uşor. Nu sunt statornici, starea lor de spirit se schimbă precum bate vântul, de multe ori. Gemenii, potrivit horoscopul evreiesc, pot fi diferiţi în fiecare zi.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Luna Tamuz. Conform horoscopului evreiesc, Racii au nevoie de mai multă grijă, de mai multă iubire, mai mult devotament din partea celorlalţi. Pentru că sunt de o sensibilitate fantastică, iar asta e creat de faptul că ei nu se desprind de lucrurile din trecut. Acele lucruri plăcute. Trăiesc din amintiri. Asta trebuie să se întâmple cu ei, să depună nişte eforturi mult mai mari ca să se rupă de trecutul acela, care de multe ori pot să îi facă nefericiţi sau fericiţi, iar stările lor de zi cu zi pot fi în funcţie de influenţele trecutului. Pentru ei, singura modalitate de a găsi fericirea şi iubirea este să se rupă de amintirile trecutului. Racii sunt casnici şi au un slogan: casa mea, cetatea mea.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Luna Ab, a cincea lună a calendarului evreiesc. Leu îşi primeşte energia direct de la Soare şi i-a intrat în cap că el este centrul Universului şi toată lumea trebuie să se învârtă în jurul lui. Aşa crede el, dar Universul nu se învârte în jurul lui pentru că evreii, prin înţelepciunea lor, îl trage un pic de coadă şi îi spune: fii un pic atent. Tu eşti un om care poate face ca lucrurile să se învârtă în jurul său, dar ca să faci asta trebuie să fi un exemplu. Trebuie să faci ceva, să ne demonstrezi ce capacităţi ai, pentru că tu trebuie să fi conducător. Vor să fie respectaţi, dar dacă nu sunt încep să se răzbune. Ca regi, ei pot fi mândri şi rafinaţi, nu sunt ca toţi ceilalţi.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Luna Elul, corespondentul zodiei Fecioară. O caracteristică specifică a Fecioarelor este goana lor constantă după ordine, disciplină şi perfecţiune. Nimic nu deranjează mai mult Fecioara decât dezordinea din jurul ei sau dezordinea acolo unde a ajuns. Automat, se vor implica să ordoneze tot. Definiţia Fecioarei: Nu eşti Fecioară dacă nu faci curat acolo unde ai terminat acum jumătate de oră şi n-o faci din nou. Sunt responsabile şi pentru Fecioare să îndeplinească o sarcină este o onoare. Nu este un chin. Munca pentru Fecioară este o onoare. Conform horoscopului evreiesc, Fecioarele cred că lumea fizică necesită o ordine perfectă, iar pentru a menţine această ordine au fost trimise pe Pământ.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Luna Tişri, corespondentul zodiei Balanţă. Luptă pentru echilibru şi unitate în relaţii, dar şi în mediul lor. De obicei, pot fi confuze. De ce? Pentru că, căutând o multitudine de alternative la prima idee sau la prima rezolvare, foarte bine se pot pierde în amănunte. Balanţa vede întotdeauna două părţi ale unui argument şi ambele i se par la fel de corecte. Diviziunea este perfecţiune, împrumutată de la zodia anterioară, de la Fecioară. Sunt sociabile, prietenoase, iar grija pentru ceilalţi este pe primul loc.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Luna Heşvan. Scorpionilor nu le place schimbarea, vor să controleze propria viaţă, pe cât e posibil, dar şi vieţile celor din jur. Venind cu o schimbare, i-ai stricat ordinea prestabilită de el. Pierderea controlului este cea mai mare teamă pentru ei, iar iubirea este totul. A pierde controlul înseamnă a pierde iubirea. Scorpionul îşi iubeşte partenerul şi dacă tu vii din exterior şi stricit ordinea, ai terminat-o. Scorpionul nu uită şi nici nu iartă. Nu se va linişti decât atunci când se va răzbuna pe cel care l-a trădat. Adoră banii pentru că aceştia îi conferă control şi putere.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Luna Chislev. Fire optimistă, rezolvă singur orice problemă. Sunt adesea exagerat de optimişti şi au tendinţa să exagereze. Sunt ironici, neglijenţi şi se spune că adoră jocurile de noroc. Sunt foarte bucuroşi să împărtăşească cunoştinţele lor celor care sunt interesaţi. Sunt buni profesori, mentori. Adoră călătoriile, libertatea şi spaţiile mari.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Luna Tebet. Semn de Pământ foarte bine legat de lumea materială ca şi Taurul sau Fecioara, Capricornii au dorinţa de a fi utili, de a ajuta şi de a oferi grijă. Au încredere doar în simţurile lor. Le este dificil să perceapă tot ceea ce este vizibilul şi tangibilul. Deci, nu sunt oameni care să viseze cu ochii deschişi. Conform horoscopului evreiesc,  sunt familişti minunaţi şi au grijă de casă.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Luna Şebat. Potrivit horoscopului evreiesc, toată puterea şi voinţa pentru a rupe graniţele vechi sunt ale Vărsătorului. Ei sunt rebeli din fire, nu acceptă îngrădiri, de cele mai multe ori sunt preocupaţi de viaţa lor personală, de unicitate şi individualitate. De multe ori se iubesc prea mult pe ei să mai iubească şi pe altul. Conform horoscopului, oamenii din Vărsător sunt oameni fantastici ca oameni de ştiinţă, hackeri, asistenţi sociali, dar la fel şi IT-işti. Se remarcă în mulţime şi nu trec niciodată neobservaţi.

Horoscop evreiesc, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Luna Adar. Sunt prosperi din orice, norocoşi până peste urechi. Deosebit de sensibili, vulnerabili, cu o intuiţie fantastică ieşită din comun. Fie că este vorba de părerea lor, de gândurile lor sau de hobby, ei merg pe intuiţie şi ştiu că nu greşesc. De obicei, sunt foarte calmi, în schimb absorb toate problemele celor din jur şi de multe ori trec într-o zonă de stres şi devin supraponderali. Când sunt stresaţi şi au grijile altora în custodia lor, încep să depăşească gabaritul. Corpul lor asimilează cu mare uşurinţă apa.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close