Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec, cu Mihai Voropchievici. Schimbări în dragoste pentru Săgetători, noi pasiuni pentru Scorpioni

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec, cu Mihai Voropchievici. Schimbări în dragoste pentru Săgetători, noi pasiuni pentru Scorpioni

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul pentru Luna Nouă În Berbec.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec, cu Mihai Voropchievici. Schimbări în dragoste pentru Săgetători, noi pasiuni pentru Scorpioni
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Apr 2021   •   20:24

12 aprilie 2021 cade în ziua Lunii şi o să fim mai buni şi mai calzi, însă 12 este un 3, iar asta înseamnă divinitate: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care se implică pe Lună Nouă în Berbec.

Berbecul e deschizătorul, e numărul unu, duce toată forţa lui Marte. Acum vine să ne încălzească. E o Lună Nouă în Berbec, iar asta înseamnă un deschizător de drumuri, am găsit cheia de la uşa fericirii.

Credeţi-mă că o să aveţi un alt influx şi vă garantez că vă veţi zvârcoli în pat de diimneaţă. Berbecul nu face altceva decât să ne scoată din amorţeală. Vom fi plini de energie şi vom găsi soluţii.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Berbec

Berbecul trebuie să se elibereze de toate gândurile negative. Toate zodiile de Foc au o minte atât de alertă, dar gândind pozitiv acumulează multe gânduri negative pe care trebuie să le distrugă. Ei zic că le distrug, dar nu se întâmplă. Trebuie să îşi facă ordine în gândire pentru că altfel nu poate să trăiască aşa cum îşi doreşte. E recunoscător pentru ce îi trimite Universul.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Taur

Ia să iau eu o pauză şi să îmi aleg drumul pe care să merg. Taurul e mai cumpătat şi începe să îşi analizeze toate lucrurile importante din viaţa lui şi îşi dă seama: parcă nu sunt eu ăsta? Trebuie să fac o schimbare. Dacă iei o pauză şi te accepţi şi cu cele bune şi cu cele rele îţi dai seama că drumul pe care vrei să mergi e cu totul altul. Taurul are tendinţa să analizeze prea mult ce a fost în trecut.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Gemeni

Tu vrei prea multe, dă-ţi seama de ce ai nevoie acum. Le vrea pe toate odată şi cade frânt. Face un pas înapoi, se reculege, analizează viaţa pe care o trăieşte şi zice: nu vreau eu prea mult? Trebuie să pună capac la dorinţele lor exacerbate. Îşi doresc prea multe.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Rac

Racii trebuie să ia decizii bazate doar pe suflet, pe intuiţie. Să nu se mai lase influenţaţi de cei din jur, care le fac program şi le spun ce au ei nevoie. Racii, care sunt sufletişti şi au o intuiţie ieşită din comun, trebuie să îşi ia toate deciziile bazate pe ceea ce le spune sufletul. Racii se lasă influenţaţi.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Leu

Vrând-nevrând sunteţi egoişti. Fiţi egoişti, luaţi-vă adevărul vostru şi nu vă interesează de nimeni. Iubiţi-vă pe voi pentru că asta spune Luna Nouă. Încearcă să te pui pe primul loc şi să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Fecioară

Trebuie să îndrăznească să lupte pentru ceea ce îşi doreşte pentru că nimeni nu va veni să întrebe ce îşi doreşte. Ai datoria să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, du-ţi la îndeplinire toate ideile, toate visele. Ia-ţi inima în dinţi şi nu te mai teme de schimbări.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Balanţă

Întotdeauna sunt oscilanţi, au senzaţia că pot, apoi zic că nu mai pot. De multe ori, sunt în cumpănă. Crede în puterea ta! Nu îţi mai pune singur piedici în viaţă. Vei învăţa atât de multe lucruri în zilele următoare că nu îţi va veni să crezi câtă forţă lăuntrică ai.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Scorpion

Îi place să stea în zona lui de confort, să nu se implice prea mult. Dar Berbecul îl împinge. Caută câteva oportunităţi şi vor fi la îndemână. Foloseşte-le, pune-le în slujba ta şi profită de ele. Acum o să se deranjeze, merge pe alt drum şi îşi găseşte noi pasiuni.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Săgetător

Are un sfat nemaipomenit: fă alegerile de care îţi este teamă pe plan sentimental. Au posibilitate să facă nişte schimbări în plan sentimental. Dacă sunt nemulţumiţi undeva, pun stop. E bine să vadă un pic în viitor, cu toate că e foarte greu. Pentru o aventură, nu se repede. Când nu îi merge bine în familie, atunci e dispus. Căutaţi să alegeţi fericirea.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Capricorn

Are o lecţie de învăţat. Nu-ţi fie teamă de greşeli. Sunt atât de meticuloşi şi nu vor să greşească nimic. Acum, trebuie să iasă şi ei din zona de confort. Nu e comod, însă e necesar. A greşi e omeneşte. Spor la streabă!

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Vărsător

Merge pe drum înainte, dar cu capul înapoi, privind spre trecut. Închide uşa trecutului! Viitorul nu va intra în casa ta, dacă te uiţi în trecut. Renunţă să mai trăieşti acolo unde, cândva, ai fost fericit. Caută în sufletul tău puterea de a închide acea uşă. Trăieşte pentru tine şi trăieşte acum.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Peşti

Nu mai sta! Nu mai ascunde în suflet nimic. Spune ce ai pe suflet, deschide porţile tuturor, nu mai ţine în tine toată durerea şi vindecă-te odată pentru totdeauna.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close