Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici. Mama Capricorn este stâlpul casei şi forţa care ţine totul în frâu

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici. Mama Capricorn este stâlpul casei şi forţa care ţine totul în frâu

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce fel de mame sunt nativii din zodiac.

horoscop mame mihai voropchievici
Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici. Mama Capricorn este stâlpul casei şi forţa care ţine totul în frâu Sursa foto: antena3,ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   19:30

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Mama Berbec este o impetuasă. Este deşteaptă şi strălucitoare. Are energie cât pentru 10 mame. Iubeşte să fie activă, dar este şi puţin leneşă. Este un prieten extraordinar pentru copiii săi. Este mereu prezentă în viaţa copilului. Este şeful de autocar. Este determinată să fie convinsă că familia sa va beneficia de tot ce este mai bun. Ştie şi cum să se distreze.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Mamele Taur ştiu cât sunt de importante în viaţa copiilor. Le vor oferi totul copiilor. Face reguli stricte în viaţa copiilor. Cam cum se simte ea, vrea să fie aşa şi copiilor. Sunt destul de prezente în viaţa copiilor. Mama Taur este contabilul casei.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Mama Gemeni este o mamă specială. Este plină de viaţă şi distractivă. Ştie cum să-i facă pe copii să se simtă importanţi şi ocupaţi. Îi poate învăţa multe pe copii. Sunt capabile să facă 10 lucruri în acelaşi timp. Este chiar o super femeie. Este spumoasă ca o şampanie. Ştie cum să se menţină tânără.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Este cea mai grijului. Iubeşte reuniunile de familie şi sunt foarte sentimentale. Ţine peste ani toate cadourile de la copii. Reuşesc să-şi ţină copiii aproape. Vor avea mereu timp pentru o îmbrăţişare. Vor în permanenţă să-i aibă pe ai ei aproape.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Este energică şi afectuasă. Este un partener de joacă pentru copii ei. Copiii ei vor creşte echilibraţi şi creativi. Va face mari sacrificii pentru familia ei. 

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Mama Fecioară este specială pentru că te poţi baza pe ea. Este foarte cosecventă şi poate conduce o casă foarte ordonată. Îşi ia rolul de mamă foarte în serios. Are tone de răbdare pentru familia ei. Investeşte foarte mult timp şi energie ca să-şi menţină căminul armonios. Stă ca o cloşcă pe lângă puii ei.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Mama Balanţă ştie cât să spună pauză şi să miroasă trandafirii. Sunt cam aeriene. Când dă de tensiune, stă în natură şi vrea să stea cu copii. Sunt mămici grijulii şi nu vor uita niciodată de relaţie cu soţul. Pun accent pe bunele maniere şi pe petrecere timpului împreună.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Mama Scorpion este puternică şi intensă. Puţin îi pasă de restul lumii. Ştie ce are de făcut. Întotdeauna îşi conduce căminul după o rutină. Vrea ca totul să fie pus la punct. Îşi ia familia foarte în serios.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Mama Săgetător nu slăbesc niciodată ritmul. Copiii vor avea parte de multe aventuri. Mamele acestea sunt foarte sincere şi pun accentul pe asta, oricât ar fi de dureros. Nu vor ca ai lor copii să mintă.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Mama Capricorn este stâlpul casei şi forţa care ţine totul în frâu. Are tot timpul în cap următorii 10 paşi. Le oferă multă încredere copiilor ei. Nu acceptă conflictele în casă. 

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Mama Vărsător este o mamă modernă. Este foarte conectată la prezentul copiilor. Sunt convinse că şcoala vieţii este foarte importantă. Le place să socializeze şi astfel vor da multe petreceri. Nu le interesează părerea celorlalţi. Este cea mai pragmatică mamă.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Este specială pentru că este plină de imaginaţie. Pare că ştie la ceea ce te gândeşti. Nu trasează prea multe reguli. Este plină de compasiune atunci când vrei să fii înţeles. Este cineva în care te vei putea simţi mereu în siguranţă. De multe ori, propriile dorinţe le transmit copiilor. Vor ca copii lor să facă ceea ce ele nu au putut face.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Cele mai noi știri
Parteneri
x close