Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop pentru primăvara 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi găsesc jumătatea, Racii îşi pot schimba locul de muncă

Horoscop pentru primăvara 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi găsesc jumătatea, Racii îşi pot schimba locul de muncă

Horoscop pentru primăvara 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care îşi pot schimba viaţa în următoarele luni.

Horoscop pentru primăvara 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi găsesc jumătatea, Racii îşi pot schimba locul de muncă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2022   •   19:54

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Vine dragostea peste nativii acestei zodii. Apar tot felul de situaţii şi îi vor pune să facă nişte schimbări. Principiile lor trebuie să se muleze pe angrenarea lor într-un grup, să nu mai fie singuratici, să cunoască oameni. Va trebui să muncească din greu pentru a trece cu bine peste provocările aduse de primăvară. Vor înţelege că trebuie să se plieze şi pe cererile celor din jur. Cea mai norocoasă lună pentru Berbeci, cu schimbări majore mai ales pe plan profesional şi emoţional, este luna martie.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii trec printr-o schimbare radicală în această primăvară. Aceştia trebuie să-şi scoată talentele la iveală. În acelaşi timp, poate găsi o persoană care să-l atragă, să-i placă, o persoană importantă care îl va ajuta. În luna aprilie se preconizează cele mai mari schimbări pentru nativii acestei zodii. În primul rând, vor avea parte de surprize pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii îşi găsesc a doua jumătate în primăvara anului 2022. Aceştia au foarte multă energie, atrag oameni în jurul lor, ştiu să se facă plăcuţi, au succes pe sfera profesională şi mai ales ştiu să intervină la momentul potrivit ca să-şi afirme calităţile. Gemenii sunt nişte oportunişti care prind exact momentul de vârf pentru a se etala. Gemenii pot deschide o afacere sau un proiect şi făcând aceste lucruri îşi pot înmulţi banii. Cea mai norocoasă lună pentru nativii acestei zodii va fi luna mai, deoarece atunci îi aşteaptă toate surprizele pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii vor risca foarte mult în această perioadă şi vor avea parte de evenimente neaşteptate mai ales la locul de muncă. Aceştia sunt iubitori de schimbări, dar nu să fie obligaţi să le facă la îndemnul altei persoane. Racii vor beneficia de mai multe oferte, vor lua o decizie importantă şi îşi pot schimba locul de muncă. Momentele speciale vor veni în luna aprilie când îi cuprinde dragostea.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii au mai multă stabilitate în ceea ce priveşte viaţa personală şi tot ce înseamnă bani. Primăvara aceasta le aduce stabilitate. Leii au ocazia să-şi îndeplinească câteva visuri importante, dar cu condiţia să nu renunţe niciodată la principiile lor. Cea mai norocoasă lună pentru ei este luna mai, deoarece îi aşteaptă surprize pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele au o primăvară minunată, plină de magie şi fericire în sânul familiei, dar şi la locul de muncă. Acestea ştiu să se adapteze foarte bine. Ele vor avea parte de schimbări şi la locul de muncă. Nativii acestei zodii vor face bani în continuare, dar cu mai multă pasiune. Poziţia planetelor arată că luna lor norocoasă este luna aprilie, pentru că îi aşteaptă surprize plăcute în mod deosebit pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Primăvara aceasta vine pentru Balanţe cu un car de fericire şi lucruri bune. Majoritatea Balanţelor care sunt singure au oportunitatea de a cunoaşte pe cineva, iar acest lucru le schimbă în totalitate planurile. Acestea se descurcă extraordinar la locul de muncă şi automat câştigă şi bani. Ele realizează cel mai important vis al lor, să aibă bani şi dragoste. Nativii acestei zodii devin mai atrăgători şi mai puternici datorită unor situaţii care se vor întâmpla pe neaşteptate. Totul va veni în luna mai. 

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii îşi vor organiza în această primăvară multe vacanţe. Vor opta şi pentru a petrece timp cu familia, dar în mijlocul naturii. S-ar putea ca partenerul de viaţă să hotărască, să facă un pas important pentru a trece la un nivel superior, să facă pasul decisiv. Au tendinţa de a cheltui mai mult în astfel de situaţii, dar nu le va afecta bugetul. Poziţia planetelor arată că cea mai norocoasă lună pentru Scorpioni este luna martie, iar surprizele plăcute vin şi pe latura financiară.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii au un noroc la bani extraordinar. În această perioadă îşi manifestă la maxim tot ce înseamnă talent şi nu se ruşinează să facă primul pas. La capitolul dragoste, lucrurile se vor schimba datorită unei persoane care le arată o altă viaţă şi o altă atitudine. În schimb, pe plan profesional pot apărea probleme care pentru o perioadă se pot transforma în avantaje. Luna aprilie îi aşteaptă cu surprize pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii apelează la diferite trucuri pentru a ajunge mai rapid la succes. Au parte de o perioadă frumoasă din viaţa lor, pentru că nu apar probleme serioase. Din punct de vedere emoţional sunt mai stabili şi nu se aruncă în extremităţi. Astrologii menţionează că pot apărea şanse de a-şi schimba jobul sau pur şi simplu să mai obţină o nouă activitate care poate duce în timp la o sursă de venit mult mai atrăgătoare. Luna cea mai norocoasă pentru Capricorni, pe plan financiar, este luna mai.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii încep o nouă etapă şi lasă trecutul în urmă. Aceştia devin mai curajoşi şi schimbă câteva lucruri pe plan profesional. Le place să aibă prestanţă, iar grjile pe care şi le-ar putea face ar fi în privinţa banilor, dar nu au de ce. Banii vin singuri la ei. Nativii acestei zodii trebuie doar să ştie când să spună cuvântul potrivit. Vărsătorii sunt nişte artişti în arta vorbirii. Îi aşteaptă surprize plăcute pe plan financiar în luna aprilie.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii caută mereu să se aventureze în situaţii complicate. Aceştia evoluează pe plan profesional şi le demonstrează oamenilor din jur că prin muncă pot reuşi în viaţă. Nativii acestei zodii se pot îndrăgosti şi pot lega relaţii serioase şi de durată. La capitolul bani rezervă nişte surprize aparte pentru ei. Luna mai le oferă beneficii pe plan financiar şi sentimental.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close