Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii au parte de reuşite nemaipomenite

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii au parte de reuşite nemaipomenite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul primăverii pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii au parte de reuşite nemaipomenite
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   19:42

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul, care este prin excelenţă, un deschizător de drumuri şi un non-conformist pentru că nu acceptă impuneri, primăvara asta vine cu provocări fantastice. Încercări mai ales pe plan profesional şi plan sentimental foarte dure. Ei vor face nişte greşeli tocmai din cauza faptului că sunt de părere că le ştiu pe toate şi ei pot să rezolve totul fără niciun fel de ajutor. Anul ăsta este anul ajută-mă să mă ridic. Aşa că Berbecii trebuie să pună exact ce nu au: un car de răbdare. Trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Va fi mult mai determinat decât a fost până acum. Primăvara vine cu o determinare mare asupra lui şi îl va ajuta să ia decizii importante. Vrea să facă o schimbare profesională, se gândeşte, analizează. El nu are probleme, când are de muncă, munceşte. E primăvara deciziilor. Dacă e mulţumit de cum a acţionat, lucrurile intră pe un făgaş normal, iar rezultatele sunt extraordinare. Pentru că există, mai ales pe latura afectivă, o poziţie planetară cu Venus, care îi guvernează pe Taur, intră în Taur şi face un trigon cu Pluto, deci un aspect pozitiv benefic, dar în Capricorn, care îi mobilizează la muncă.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Primăvarea pentru ei este foarte provocatoare pentru ce înseamnă finanţe. Pentru că, mai ales în prima jumătate a lunii martie, Mercur care tranzitează zodia Peştilor, are şi o perioadă de retrogradare. Iar dacă nu sunt atenţi la dialog, pot pierde. Nu trebuie ca primul impact negativ care se revarsă să îl demoralizeze. Încerci, pentru că ai o minte strălucită, să găseşti soluţiile. Soluţia e tot la tine. Tu ai greşit, tu o remediezi. Finalul primăverii îi va aduce un zâmbet mare pe faţă pentru că banii vor veni.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii, în această perioadă de primăvară, au o hibă. Nu se gândesc înainte de a spune ce gândeşte. Şi atunci îţi dai seama că indiferent dacă îşi dezvăluie sentimentele sau e o problemă de serviciu, ajung, de multe ori, prin acest mod mai impulsiv, să intre în disensiuni cu o rudă apropiată. Pentru că va fi în permanenţă un Gică Contra, vine cu păreri fără să se gândească. Asta e cea mai mare greşeală. La Luna Nouă, în zodia Balanţei, vor avea acel impuls să ajungă la un grad de saturaţie şi să nu mai aştepte ca lucrurile să se întâmple. Ei sunt cuminţei de felul lor, dar acum au acest provocări, îi scoate din amorţeală. Indiferent de cât vor fi de solicitaţi, vor avea la finalul primăverii o satisfacţie nemaipomenită datorită reuşitelor pe care le obţin.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Leu

În perioada de primăvară, Leul e un cocktail de emoţii, dar când nu e? Numai că acum s-au pus şi artificii şi totul e exploziv. Sunt lucruri care îl pot destabiliza: frustrările, evenimentele imprevizibile. Sunt nişte momente neprevăzute şi nişte frustrări: au ratat ceva, au pierdut ceva din prea multă bunătate. Şi atunci îşi cam tulbură un pic apele şi cei căsătoriţi pot să tulbure şi relaţia de cuplu prin aceste frustrări. Ei, câteodată, mai aruncă vina şi pe cei nevinovaţi. Calmează-te un pic, revino la optimismul care te caracterizează şi acceptă că în viaţă se întâmplă şi astfel de lucruri. În general, Leul, când nu îi convine ceva, devine mai agresiv, iar această agresivitate, cei din jur o judecă.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Are influenţă masivă atât timp cât intră Soarele în Berbec şi va primi o doză suplimentară de energie şi automat va împrumuta de la Leu strălucirea. Ies în prim-plan, sunt productive, dinamice, creative, ceea ce înseamnă că poţi să obţi şi ajutorul pentru a rezolva nişte probleme pentru tine pe toate planurile. Totodată, ar fi bine să acordaţi o atenţie mai deosebită, că primăvara asta vine cu tentaţii, şi cam scapă mâna în buget. Atenţie la finanţe. Ţineţi bugetul sub control pentru că riscă în luna martie să piardă o sumă mare de bani pentru că se încred într-o persoană apropiată.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Au o mare şansă, în această perioadă, să deschidă o afacere. Dar să nu renunţe, chiar dacă se întâlneşte cu o greutate în această perioadă. Pentru că vor merge foarte bine. Poate că este momentul să îşi aducă aminte şi să născocească o afacere pentru că le are înmagazinate. Cu cât sunt mai ambiţioşi, mai dispuşi să facă asta, cu atât vor avea succes. Este posibil să fie ajutaţi de o rudă, de un prieten foarte bun.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Sunt foarte disciplinaţi şi din cauza asta au obiceiul să îşi asigure succesul, însă în a doua jumătate a lunii martie, au parte de câştiguri care vin din cer. Fără să depună vreun efort. Pe cât de surprinzătoare este situaţie, pe atât de puţin le lipseşte să îşi piardă cumpătul. Ar fi bine să investească aceşti bani pentru a-şi asigura un venit pe o perioadă mai lungă.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Se spune că Săgetătorii ar trebui să se lase un pic duşi de val şi să acţioneze doar în baza instinctului. Au o energie debordantă în această primăvară pentru că v-a lipsit Soarele foarte mult şi ar fi păcat să irosiţi făcând scenarii inutile.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul ar trebui să zâmbească larg pentru că iese iarba verde şi trebuie să pască. Este răsfăţatul acestei primăveri, au parte de noroc cam în toate planurile vieţii. Ce îşi propun să facă, le iese. Au impulsul suplimentar şi trebuie să îl fructifice. Îl ajută să aibă câştiguri substanţiale. E foarte important să facă un cadou şi persoanei iubite din aceste câştiguri.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii sunt mai arţăgoşi în această primăvară şi au tot felul de chestii greoaie pentru că sunt certăreţi, sunt puşi pe harţă. Tot timpul vor încerca să facă discuţii contradictorii, deşi nu e bine pentru ei. Cu toate astea, îşi vor găsi sprijinul într-o persoană din familie, sprijin şi sfaturi preţioase pentru a trece peste această perioadă.

Horoscopul primăverii cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Au o creativitate debordantă şi îi inspiră şi pe ceilalţi. Ar putea să facă foarte multe schimbări, în carieră, să îşi schimbe jobul, să schimbe ceva în afacere. Ei îşi scot în evidenţă şi trebuie să îşi îndeplinească visurile. Să îşi folosească timpul cu înţelepciune, se concentrează şi se lansează în foarte multe proiecte.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close