Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sunt neserioși, Capricornii nu se gândesc la consecințe

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sunt neserioși, Capricornii nu se gândesc la consecințe

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre punctele slabe ale tuturor nativilor din zodiac.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2023   •   19:30

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Tentația și tendința este să înceapă mai multe lucruri. Nu duce nimic la bun sfârșit. Se risipesc singuri. Așa cad de neserioși. Când sunt copleșiți de toate aceste multitudini de lucruri, pierd și valoare și timp.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Adoră tot ce înseamnă stabilitate și confort. Refuză să iasă din bula lor de siguranță. Sunt cam singuratici. De multe ori, ratează foarte multe oportunități. Lipsa de spontaneitate este punctul lor slab.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Au și ei o "calitate" - se risipesc. Tendința este de a porni mai multe proiecte pe care nici nu le finalizează. Riscă să piardă chiar și persoane dragi de lângă ei.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici  pentru Rac

Melancolia este punctul slab al Racilor. Melancolia este o boală. Te duce în astenie și în depresie. Au tendina de a trăi în trecut. Trebuie să scape de toate dezamăgirile. Să facă altceva care să fie de actualitate. Trecutul nu se mai întoarce.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Punctul slab este orgoliul. Deținătorul orgoliului absolut este Leul. Trebuie să învețe că nu poate fi personajul principal în viața tuturor.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Punctul slab este frica de eșec. Tind spre perfecțiune și nu înțeleg că și ei trebuie să suporte criticile. De multe ori, ele taie și spânzură, dar nu este chiar așa. Nu ratează nicio secundă ocazia să critice.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

Balanțele nu pot lua o decizie din prima. Stau foarte mult și se gândesc. Ele au o intuiție foarte bună și ar trebui să o urmeze.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Cea mai mare teama este cea de comunicare. Au foarte mult de pierdut pe seama asta. Teama este să nu greșească foarte mult față de persoanele pe care le iubește. Au teama de a greși prin comunicare. Să nu ocolească adevărul.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Trec rapid de la o stare la alta și de la o decizie la alta.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Marele lor defect este furia. Se enervează greu, dar dacă ai un Capricorn supărat, fugi. Își manifestă emoțiile fără să se gândească la consecințe. Când sunt furioși, sunt răzbunători.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Sunt superficiali, egoiști și nu știu să construiască relații profunde. Pun accentul pe o prietenie. Ei sunt prieteni pentru toată viața. Pleacă și nici nu știi de ce, dacă i-ai supărat.

Horoscopul punctelor slabe, cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Sentimentele îi împiedică să se bucure de viață. Îți manifestă afecțiunea fără discernământ.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close