Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 10-16 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii câştigă cu Vunjo, Vărsătorii se îndrăgostesc

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii câştigă cu Vunjo, Vărsătorii se îndrăgostesc

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

de Georgiana Adam    |    08 Apr 2023   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec

Pentru Berbec, e un sfat frumos. Le șoptește runa să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, deoarece toate surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Berbecii care știu să aștepte. E un sfat, dacă vă grăbiți, pierdeți.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul va primi vești bune, s-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune pentru Gemeni

În schimb, Gemenii beneficiază de un sfat foarte interesant: schimbați tactica, abordați altfel toate problemele care vă interesează. Atenție, nu e de glumă! Deci, schimbați tactica, Gemenilor. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul are chef să plece în călătorie sau, dacă nu, unii Raci vor să-și caute un alt loc de muncă. Aici sunt două situaţii: ori schimbarea locului de muncă ori o schimbare de locuință, dacă își pot permite. Dar la fel de bine e valabil și pentru cei care îşi iau o mică vacanță și fug undeva pentru 1-3 zile. 

Horoscop rune pentru Leu

Leul are o săptămână în care dă lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existenţa lor. 

Horoscop rune pentru Fecioară

În schimb, Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări chiar din primele zile ale săptămânii următoare, adică ţine de un viitor foarte apropiat. 

Horoscop rune pentru Balanță

Iar Balanța începe să devină iubită. O persoană care se gândește intens la o Balanță îi va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul a ieșit învingător pe toate planurile. Scorpionul l-a prins pe Vunjo de picior. Deci nativii acestei zodii săptămâna următoare vor fi câștigători pe toate planurile. 

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci trebuie să fie extrem de prudenţi. Pojghița aceasta de gheață are două referinţe: prima ar fi epuizarea sau extenuarea din cauza unei munci fără repaus, iar a doua este, pentru cei care urmează să facă o relație, o alegere greșită.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul trebuie să-și mobilizeze forțele, pentru că săptămâna viitoare cine intră prin bucătărie pe lângă el dă de bucluc. Adică susține o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Sfatul de la rună este: nu mai angajați nicio dispută, nicio bătălie furtunoasă, rămâneți cald și totul se aranjează. 

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul numai de dragoste are chef. Apare aici simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, deci o dragoste nouă. 

Horoscop rune pentru Pești

Peștii își pun codița pe spinare. Zodie dublă fiind, unul rămâne la muncă, altul pleacă în concediu. Se anunță o călătorie săptămâna viitoare. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close